Kategóriák
Kimchi Ragu Leves - Kimchi Jigae




Hozzávalók
Kimchi Jigae:













Elkészítés
Nagy kedvenc ez a fogás, főleg a hűvösebb idő beköszöntével. Egy ideig azt hittem, nehéz elkészíteni, de kellemesen csalódtam, igazán egyszerű az elkészítése. Az íze pedig, fenséges, savanykás, csípős, forrón a legfinomabb fogyasztani. Kezdjük!
- Egy lábasban hevíts olajat közepes hőfokra. Add hozzá a durvára szeletelt hagymát, a szeletelt fokhagymát és a kockázott húsos hasalja szalonnát. Kevergetve süsd 5 percig, addig, amíg a szalonna kezd barnulni és a hagyma üvegesedni.
- Add hozzá a Kimchi-t, és sütögesd 2 percig, majd sózd, cukrozd, szórd bele a Chili pelyheket, add hozzá a Gochujang pasztát és az alaplevet (ha kockából készíted, akkor vigyázz, mert nagyon sós, akkor inkább ne sózd meg a ragut). Alaposan keverd meg.
- Forrald fel, fedd le fedővel, és főzd 10 percig lassú tűzön.
- Vedd le a fedőt és add hozzá a Tofu-t is. Tedd vissza a fedőt és főzd tovább 10 percig, rotyogtatva. Vedd le a fedőt utoljára és keverd bele a Szezámolajat is.
- Díszítsd Újhagyma karikákkal és azonnal tálald frissen főzött Basmati vagy Jázmin Rizzsel.
Jó étvágyat!
forrás: https://thewoksoflife.com/2016/03/kimchi-stew/
Receptek, amelyek érdekelhetnek:
hírlevél feliratkozás
Loading...
Keresés
Loading...
Loading...