Keresés

recept termék 

Főmenü

Indiai Tandoori Tikka Csirkehús Saslik

Indiai Tandoori Tikka Csirkehús Saslik
Az alábbi konyhákra jellemző:
India
Személyek száma 2-3 fő Elkészítési idő 15 perc Nehézség könnyű

Hozzávalók

Tandoori Tikka Csirke:

1 csomag Tandoori Tikka Fűszerpác enyhe
450 g csirkehús, vagy bárányhús
1 dl natúr joghurt
50-60 g vaj olvasztva
citrom és zöldség tálaláshoz

Elkészítés

India talán leghíresebb fogása, nem véletlenül. Kifinomult fűszerezéssel, rendkívül finom. Elkészítése? Ennél egyszerűbb már nem is lehetne, még Tandoori kemence sem kell hozzá: 

  • Reggel: keverd össze a Tandoori Tikka tasak tartalmát 1 dl joghurttal, és a csirkehús darabokat alaposan keverd el a krémben.
  • Délben: fűzd fel a csirkedarabokat a saslik pálcikákra. Helyezd egy tepsire a saslikokat, és grill fokozaton, 250 C-fokon, süsd 8-10 percig. 2-3 percenként forgasd meg a saslikokat, és minden alkalommal öntözd meg olvasztott vajjal.
  • Tálald forrón, tetszőleges körettel.

Jó étvágyat!

Loading...
Kérdezz minket! Kérdezz minket!