Kategóriák
Bluegrass Csirke Grill




Hozzávalók









Elkészítés
A grillezés sikerének a kulcsa az alapos, fantáziadús pácolás, mert ugye a csirkehús, főleg a csirkemell, eléggé unalmas. Egy kicsit segít, ha tanyasi, kapírgáló csirkehúshoz jutunk, de valljuk be, ez legtöbbször nem sikerül. Ezért fontos az alapos előkészület, ha az meg van, nyert ügyünk van, a siker garantált.
- A pácléhez valókat keverd össze egy kis lábasban: Worcestershire, víz, ecet, cukor, chilipor, olvasztott vaj, wasabi paszta. Forrald fel, kevergesd, majd vedd le a tűzről, tedd félre.
- Helyezd a csirkemelleket egy tépőzáras zacskóba, öntsd rá a páclevet, masszírozd jól meg, majd tedd a hűtőbe legalább 8 órára, de inkább egy éjszakára.
- Grillezd a csirkedarabokat 8 percig mindkét oldalukon, persze a gerjesztett hőtől függően, tehát, míg készre nem sül.
Jó Grillezést!
forrás: www.plainchicken.com
Receptek, amelyek érdekelhetnek:
hírlevél feliratkozás
Loading...
Keresés
Loading...
Loading...