Kategóriák
Äppelglögg, avagy a svéd karácsonyi almaital

Az alábbi konyhákra jellemző:



Hozzávalók






Elkészítés
Äppleglögg – avagy „Almaital téli időszakra”
Kínálhatod hidegen, langyosan, vagy alkoholmentesen, ha kihagyod a bort.
- Ha nem te centrifugázod az almát, vegyél egy jó minőségű almajuice-t.
- Forrald fel ¼ részt az almaléből, csillagánizzsal és egy vaníliarúddal. Vedd le a tűzről, és hagyd kihűlni fedő alatt.
- Öntsd rá a maradék almalevet és a bort. Az alma ízét egyensúsúlyozni kell, ha az alma túl savanyú, cukor kell neki, ha édesebb, akkor citrom.
- Vádgd fel a maradék almát apró darabokra, és tedd az italba.
Receptek, amelyek érdekelhetnek:
hírlevél feliratkozás
Loading...
Keresés
Loading...
Loading...