Kategóriák
Waldorf Saláta Csicseriborsóval




Hozzávalók
Waldorf Saláta:















Elkészítés
A nyár a hőség és a sorra szüretelhető kerti finomságok ideje. Élvezzük a friss ropogós salátát egy nyári estén a kertben, teraszon üldögélve, egy finom fehérborral leöblítve.
- Keverd össze a salátaöntet, a joghurtot, az almaecetet, a mustárt, a mézet, a sót, a chili pelyheket és az őrölt feketeborsot egy tálban alaposan.
- Egy nagyobb tálban keverd össze a csicseriborsó konzervet, az angol zeller aprított szárát, a kockázott almát, a hagymát, a petrezselyem zöldjét és a durvára vágott diót.
- Öntsd hozzá a salátaöntet, és keverd, hogy minden összetevőre jusson belőle.
- Hűts le 30 percre, és csak ezután tálald. Öt napig is eláll a hűtőben.
- Tálald friss spenótágyon, vagy tetszőleges salátán.
Jó étvágyat!
forrás: www.thekichn.com
Receptek, amelyek érdekelhetnek:
hírlevél feliratkozás
Loading...
Keresés
Loading...
Loading...