Kategóriák
Catalina Csirkecombok

Az alábbi konyhákra jellemző:

4 fő
25 perc
könnyű




Hozzávalók
Catalina Csirke:





Catalina Szósz:











Elkészítés
Ez a finom csirkevacsora a híres Kraft's Catalina Dressing Szószának ihletéséből alakult házi változata, saláta nélkül. A Catalina szósz íze annyira finom, hogy megér egy próbát csak csirkére és koktélparadicsomra komponálni.
- Keverd össze a szósz hozzávalóit egy mixerben, vagy turmixgépben. Alapos munkát végezz, legyen az eredmény selymes és homogén. Kóstold, ha kell sózd és borsozd.
- A fele szószt tedd egy visszazárható műanyagzacskóba a csirkecombokkal együtt, masszírozd jól meg, tedd a hűtőbe legalább 30 percre, de jobb ha egy órára.
- Egy serpenyőt olajozz ki, a csirkecombokat helyezd bele, és közepes hőfokon süsd a húst 5-7 percig, forgatva, minden oldalát barnítva.
- Add hozzá a felezett koktélparadicsomokat, és süsd tovább, míg a hús teljesen átsül. Ellenőrizd egy hústűvel, ha könnyen áthatol a húson, akkor kész. Sütés közben kevergesd a paradicsomokat, a combokat forgasd.
- A félretett szószt öntsd rá, és így főzd tovább 2-3 percig, kevergetve.
- Durvára tört Feketeborssal, friss, aprított Kakukkfűvel díszítsd és tálald főtt rizzsel.
Jó étvágyat!
forrás: http://www.lecremedelacrumb.com/catalina-chicken/
Receptek, amelyek érdekelhetnek:
hírlevél feliratkozás
Loading...
Keresés
Loading...
Loading...