Kategóriák
A kókusz rajongók süteménye




Hozzávalók
Piskóta tészta:








Kókusz feltét:





Elkészítés
Nem tudom ti hogy vagytok a kókusz ízzel, de nekem jöhet bármannyi, soha nem fogom megunni. Ez a sütemény egy igazi Kókusz íz orgia. Elkészíteni sem komplikált, a piskóta tésztát kell kisütni, nagyjából ennyi, max 40-45 perc összesen. Ez ám, ha az édesszájúaknak elvonási tünetei jelentkeztek, még az is kibírja míg elkészül. Fogjunk hozzá:
- Melegítsd elő a sütőt 180 fokra, végy egy magasfalú tepsit, és vajazd ki, egyelőre tedd félre.
- Keverd össze a piskótatésztát és öntsd bele a tepsibe, süsd ki, ez kb. 25-30 percig tart. Villával ellenőrizd, hogy átsült-e, ha igen vedd ki, és szúrkáld össze a piskótát mindenhol alaposan. Ez azért kell, hogy beszívja a kókusztej-kókuszkrém öntetet. A sütemény mindvégig a tepsiben marad, innen kell adagokra vágva tálalni.
- Keverd össze a kókusztejet a meleg kókuszkrémmel egy tálban, és öntsd rá egyenletesen a piskótára. Hagyd kihűlni egy kicsit.
- Készítsd el a tejszínt, jó keményre verd fel, ízesítve egy kis rummal, ha úgy szereted. Egyenletesen kend rá a tetejére, és szórd meg kókuszreszelékkel alaposan.
Jó étvágyat!
forrás: addapinch.com
Receptek, amelyek érdekelhetnek:
hírlevél feliratkozás
Loading...
Keresés
Loading...
Loading...