Kategóriák
Kínai Marhahús Csípős Hoisin szósszal

Az alábbi konyhákra jellemző:

4 fő
45 perc
könnyű




Hozzávalók
Marinád/pác:




Marhahús Hoisin szószban chilivel:








Elkészítés
Ahol mi lakunk, a kínai ételek, legyen az éttermi, vagy rendelt, házhoz szállított, mindig egy lutri. Jó drága, és vagy ehető, vagy nem. Lassacskán kitanultuk a fogásokat, hol itt lestük meg, hol ott. TV Paprika, vagy Utube, tök mindegy, a saját tapasztalat a lényeg. És mi rájöttünk, hogy egyáltalán nem ördöngösség, megy ez, és még finom is lesz. Vágj bele merészen, menni fog, de ami a lényeg, rájössz, hogy egyszerűbb elkészíteni, mint megrendelni. Na és tudod, hogy mi van benne. Nem mindegy.
Így készítsd:
- Tedd minden hozzávalót a pácba, a marhahússal együtt, keverd jól össze és tedd félre 30 percre.
- Egy közepes méretű serpenyőben, magas hőfokon, olajon pirítsd meg a fokhagymát és a chilit egy percre, de égesd meg, mert keserű lesz.
- Add hozzá a marhahúst és süsd 3 percig.
- Add hozzá a paprikát, a hagymát és süsd még 2 percig, keverd folyamatosan.
- Zárd el a hőt alatta, öntsd hozzá a Hoisin szószt és a mungbab pasztát, keverd jól, mindaddig, amíg a szójabab paszta feloldódik.
- Tálald melegen, Basmati rizzsel.
forrás: pickled plum http://pickledplum.com/
Receptek, amelyek érdekelhetnek:
hírlevél feliratkozás
Loading...
Keresés
Loading...
Loading...