Kategóriák
Adobo Csirke - Második Változat




Hozzávalók
Adobo Csirke:










Elkészítés
Ez egy annyira finom ételköltemény, hogy tovább kellett kísérletezni, újabb és újabb recepteket kipróbálni. Ez, amit most bemutatok, egy kicsit más, mint a két évvel korábban bemutatott. Ízlés kérdése, ki hogy szereti, de az igazat megvallva, ez a verzió egy kicsit izgalmasabb, legalábbis nekem. Elkészíteni nem nehéz, ugorj neki bátran, szerintem könnyebb az elkészítése, mint a csirkepaprikásnak...
- Mosd meg, majd töröld szárazra a csirkecombokat.
- Ha van öntöttvas serpenyőd, vagy lábasod, akkor abban, ha nincs akkor egy normál serpenyőben hevítsd fel az olajat közepes/magas hőfokra, és süsd barnára a csirkecombokat minden oldalukon.
- Öntsd hozzá a kókusztejet, a szójaszószt, a cukornád ecetet, add hozzá az őrölt feketeborsot, a babérlevelet, a fokhagymát és a chilit. Forrald fel, és alacsony hőfokon, fedő alatt, főzd 1 órán át. Ha kell, önts hozzá forró vizet, az elfőtt folyadék pótlására.
- a főzés utolsó 10 percénél emeld a hőt alatta, hogy a leve sűrűsödjön egy picit.
- Főtt Basmati rizzsel tálald, díszítsd koriander- vagy petrezselyem zölddel.
Jó étvágyat!
forrás: http://thewoksoflife.com
Receptek, amelyek érdekelhetnek:
hírlevél feliratkozás
Loading...
Keresés
Loading...
Loading...