Keresés

recept termék 

Főmenü

Thai Szent Bazsalikomos Csirke - Pad Kra Pao Gai

Thai Szent Bazsalikomos Csirke - Pad Kra Pao Gai
Az alábbi konyhákra jellemző:
Thaiföld
Személyek száma 2-3 Elkészítési idő 15 perc Nehézség könnyű

Hozzávalók

Thai Szent Bazsalikomos Csirke:

Szent Bazsalikomos Fűszerpaszta
250 g hús (csirke, sertés, tetszés szerinti)
Basmati rizs
friss bazsalikom levelek díszítésnek

Elkészítés

A Thai Bazsalikomos fogások frissek, üdék és kellemesen egzotikusak, Thaiföldön mindenhol ezt árusítják, utcai kifőzdékben, éttermekben. A három féle Thai Bazsalikomok (édes, citromos thai és a szent Bazsalikom) közül a Szent (Holy) bazsalikom a legizgalmasabb. 

  • Vágj darabokra csirkehús, sertéshúst vagy marhahúst ízlés szerint.
  • Egy serpenyőben hevítsd 3 evőkanál olajat és a Thai Szent Bazsalikom Fűszerpaszta tasak tartalmát öntsd bele, kevergetve sütögesd, amíg érzed az illatok felszabadulását.
  • Ezután add hozzá a húst és süsd készre.
  • Tálald ízlésed szerinti körettel, rizzsel, salátával.

Jó étvágyat!

Loading...
Kérdezz minket! Kérdezz minket!