Kategóriák
Koreai Csípős Kimchi Leves 15 perc alatt

Az alábbi konyhákra jellemző:

2-3 fő
15 perc
könnyű




Hozzávalók
Kimchi Leves:






Elkészítés
Ízletes, kissé csípős leves, mely készíthető Csirkehúsból, Sertéshúsból vagy Tenger Gyümölcsiből is.
- Forrald fel a fél liter vizet, add hozzá az aprított hagymát és a Kimchi Fűszerpasztát, főzd 1 percig.
- Add hozzá a húst vagy a tenger gyümölcseit és főzd a húst félkészre, majd add hozzá a káposztát is.
- Főzd lassabb tűzön legalább még 5 percig, fedő nélkül, vagy minaddig, míg a hús megpuhult.
Jó étvágyat!
Receptek, amelyek érdekelhetnek:
hírlevél feliratkozás
Loading...
Keresés
Loading...
Loading...