Kategóriák
Indiai Tandoori Tikka Csirkehús Saslik
Az alábbi konyhákra jellemző:
2-3 fő 15 perc könnyű
2-3 fő 15 perc könnyű
Hozzávalók
Tandoori Tikka Csirke:
1 csomag Tandoori Tikka Fűszerpác enyhe450 g csirkehús, vagy bárányhús
1 dl natúr joghurt
50-60 g vaj olvasztva
citrom és zöldség tálaláshoz
Elkészítés
India talán leghíresebb fogása, nem véletlenül. Kifinomult fűszerezéssel, rendkívül finom. Elkészítése? Ennél egyszerűbb már nem is lehetne, még Tandoori kemence sem kell hozzá:
- Reggel: keverd össze a Tandoori Tikka tasak tartalmát 1 dl joghurttal, és a csirkehús darabokat alaposan keverd el a krémben.
- Délben: fűzd fel a csirkedarabokat a saslik pálcikákra. Helyezd egy tepsire a saslikokat, és grill fokozaton, 250 C-fokon, süsd 8-10 percig. 2-3 percenként forgasd meg a saslikokat, és minden alkalommal öntözd meg olvasztott vajjal.
- Tálald forrón, tetszőleges körettel.
Jó étvágyat!
Receptek, amelyek érdekelhetnek:
hírlevél feliratkozás
Loading...
Keresés
Loading...
Loading...