Kategóriák
Édes Savanyú Kantoni Csirke

Az alábbi konyhákra jellemző:

4 fő
15 perc
könnyű




Hozzávalók
Kantoni Édes Savanyú Csirke:











Elkészítés
Egy klasszikus kínai éttermi fogás, ami 15 perc alatt elkészíthető.
- Szórd meg a csirkehúsdarabokat kukoricakeményítővel minden oldalukon, majd olajban süsd ki ezeket. Tedd félre.
- Keverd az egész Kantoni Édes-Savanyú Fűszerpaszta tasak tartalmát 1-1,5 dl az nananászokról leöntött lével, forrald fel, és forrald 2 percig alacsony hőfokon, rotyogtatva.
- Adj hozzá darabolt zöldségeket, piros kápa/kaliforniai paprikát, zöld paprikát, durvára vágott lilahagymát, bébikukoricát, mungóbab csírát, bambuszrügyet, tetszés szerint. Főzd 3 percig.
- Add hozzá a félretett sült húst, keverd jól össze és tálald rizzsel.
Jó étvágyat!
Receptek, amelyek érdekelhetnek:
hírlevél feliratkozás
Loading...
Keresés
Loading...
Loading...