Keresés

recept termék 

Főmenü

Lexikon

Vadouvan keverék   
Vegeta fűszerkeverék   
Vegyes Miso - Awase Mizo   
Vermicelli   
Vin Chaud Fűszerkeverék (Forralt Bor, Franciaország)   
Vinaigrette öntet   
Vindaloo Curry   
Voatsiperifery bors, Dzsungelbors   
Vörös Miso, Piros Mizo   
Vörös Tengeri Só   
Vörösrizs    


Vörös Tengeri Só

A vörös tengeri só napon szárított, kézimunkával előállított só.  Eritrea szikár, tűző nap által pörzsölt tájain kiterítve, szikkasztva, keserves kézimunkával betakarítva, hosszú utat megtéve jut el hozzánk ez a különleges sófajta. Élvezzük, mert szervezetünk számára értékes ásványi anyagokat tartalmaz.

Felhasználási javaslat: Ásványi anyag tartalma miatt mindenhol, ahol sózni szeretnénk ételeket. Tengeri Akváriumokban, mert a tengeri halaknak ez a megfelelő sós közege.

Kérdezz minket! Kérdezz minket!