Keresés

recept termék 

Főmenü

Csak a külföldre is rendelhető termékek megjelenítése a webshopban:

Lexikon

Salotta hagyma, mogyoróhagyma   
Salsa Comun fűszerkeverék   
Sambal   
Sambal Oelek fűszerkeverék   
Sambar, Sambhar fűszerkeverékek   
Sárga Curry keverék, Thai   
Sazón fűszerkeverék   
Scoville Skála   
Sea bream   
Sel Épice keverék   
Sel Gris - Tengeri Szürke Só   
Serundeng fűszerkeverék   
Shahi Jeera - Feketekömény   
Shakshuka fűszerkeverék   
Sharena Sol keverék   
Shichimi Togarashi fűszerkeverék   
Shirataki tészta   
Shirataki tészta (Japán)   
Shiro Miso - Fehér Miso   
Shoyu szójaszósz   
SHU érték   
Soba tészta (Japán)   
Somen tészta (Japán)   
Sriracha Szósz   
Stir Fry   
Svanuni Marili keverék   
Szingapúr Curry keverék   
Szőlőmag olaj   


Sea bream

Magyarul: Durbincs hal. A Földközi-tengerben élő, ezüstszűrkén csillogó hal, a mediterrán térségben nagyon kedvelt.

Felhasználása: roston sütésre, grillezésre, de serpenyőben való sütésre is. A tömött húsa miatt nem esik szét könnyen, de lassú tűzön, türelmesen süssük jól át. Serpenyőben való sütésnél érdemes beírdalni, (mélyen bevagdosni az oldalát), a legvastagabb részein. A mediterrán térségekben a halat az ottani őshonos fűszerekkel fűszerezik, ilyen a kakukkfű, a rozmaring vagy az édeskömény. Elég néhány ágacska a hal mellé, és máris ízletes ízű halhússal tálalhatunk. Ha nincs friss fűszerünk kéznél, akkor a szárított fűszerek is megfelelőek, ilyenkor egy kis olíva olajjal locsoljuk meg a halat.

Kérdezz minket! Kérdezz minket!