Lexikon
Salsa Comun fűszerkeverék
Sambal
Sambal Oelek fűszerkeverék
Sambar, Sambhar fűszerkeverékek
Sárga Curry keverék, Thai
Sazón fűszerkeverék
Scoville Skála
Sea bream
Sel Épice keverék
Sel Gris - Tengeri Szürke Só
Serundeng fűszerkeverék
Shahi Jeera - Feketekömény
Shakshuka fűszerkeverék
Sharena Sol keverék
Shichimi Togarashi fűszerkeverék
Shirataki tészta
Shirataki tészta (Japán)
Shiro Miso - Fehér Miso
Shoyu szójaszósz
SHU érték
Soba tészta (Japán)
Somen tészta (Japán)
Sriracha Szósz
Stir Fry
Svanuni Marili keverék
Szingapúr Curry keverék
Szőlőmag olaj
Stir Fry
Wokkozott ételeket készítik gyors kavarással, keveréssel, gyors sütéssel. Szó szerint ezt jelenti. Ha magyarra szeretnénk fordítani, talán a Dobva-Rázva elkészítési módra esne a választás. A Wok edénynek viszonylag vékony acél lemezből kell készűlnie, hogy gyorsan adja át a hőt, és ha befejezzük a sütést azonnal hüljön le. Semmiképp nem szabad öntöttvas Wokkot használnunk, abban csak túlsütnénk, az amúgy zsengére, al dente-re sült ételeket.
hírlevél feliratkozás
Loading...
Keresés