Keresés

recept termék 

Főmenü

Lexikon

Salotta hagyma, mogyoróhagyma   
Salsa Comun fűszerkeverék   
Sambal   
Sambal Oelek fűszerkeverék   
Sambar, Sambhar fűszerkeverékek   
Sárga Curry keverék, Thai   
Sazón fűszerkeverék   
Scoville Skála   
Sea bream   
Sel Épice keverék   
Sel Gris - Tengeri Szürke Só   
Serundeng fűszerkeverék   
Shahi Jeera - Feketekömény   
Shakshuka fűszerkeverék   
Sharena Sol keverék   
Shichimi Togarashi fűszerkeverék   
Shirataki tészta   
Shirataki tészta (Japán)   
Shiro Miso - Fehér Miso   
Shoyu szójaszósz   
SHU érték   
Soba tészta (Japán)   
Somen tészta (Japán)   
Sriracha Szósz   
Stir Fry   
Svanuni Marili keverék   
Szingapúr Curry keverék   
Szőlőmag olaj   


Stir Fry

Wokkozott ételeket készítik gyors kavarással, keveréssel, gyors sütéssel. Szó szerint ezt jelenti. Ha magyarra szeretnénk fordítani, talán a Dobva-Rázva elkészítési módra esne a választás. A Wok edénynek viszonylag vékony acél lemezből kell készűlnie, hogy gyorsan adja át a hőt, és ha befejezzük a sütést azonnal hüljön le. Semmiképp nem szabad öntöttvas Wokkot használnunk, abban csak túlsütnénk, az amúgy zsengére, al dente-re sült ételeket. 

Kérdezz minket! Kérdezz minket!