Keresés

recept termék 

Főmenü

Lexikon

Pad Thai - Thaiföld nemzeti étele   
Panch Phoron keverék   
Panko   
Paprika Oleoresin   
Pasilla Chili   
Pastrami fűszerkeverék   
Pav Bhaji Masala keverék   
Peanut Butter   
Perui Inka Rózsaszín Só   
Pesto   
Pilau Masala keverék   
Pimpinella anisum   
Piri-Piri Chili   
Piri-Piri, vagy Peri-Peri keverék   
Piros curry keverék   
Pizza Napolitana Fűszerkeverék   
Polenta   
Porterhouse Steak Fűszerkeverék   
Provence, Herbes de Provence keverék   
Pumpkin (Sütőtök) Fűszerkeverék   
Puy lencse, Le Puy lencse   


Perui Inka Rózsaszín Só

A Perui Inka Rózsaszín Só a Bolygónk történelmének korai szakaszában az ősi tengerek sótartalmát zárta föld alá, és most a hegyi forrásvizek mossák ki belőle a sótartalmat, megélhetést adva a helyi családoknak, kik teraszos rendszerekben fogják fel és vonják ki  a sótartalmat. Mindezt kézi, nehéz munkával, öszvérek segítségével juttatják a városokba, így a kereskedelmi láncokba. Ásványi anyagokban gazdag, sok egészségünkre jótékony hatással bíró tulajdonságaival ajánlott a fogyasztása.

Felhasználási javaslat: Mindenféle ételre ajánlott, de legfőképp saláták és zöldségek ízesítésére. 

Kérdezz minket! Kérdezz minket!