Lexikon
Cannelloni Tészta
Cayenne Bors
Chaat Masala Fűszerkeverék
Chai Masala Fűszerkeverék
Chai Masala Fűszerkeverék
Chaimen, az örmény keverék
Chakalaka Fűszerkeverék
Chana Dhal, Chana Dal
Chana Masala Fűszerkeverék
Char Masala Fűszerkeverék
Charmoula, Chermoula Fűszerkeverék
Chili - Guntur Sannam
Chimichurri Fűszerkeverék
Chipotle Morita Chili
Chow Mein
Colombo Curry
Creol, Creole Fűszerkeverék
Csevapcsicsi Fűszerkeverék
Csillagánizs
Csipkebogyó olaj
Csombor
Csubrica Fűszerkeverék
Curry Fűszerkeverék
Curry levelek
Cayenne Bors
A Cayenne gyakran használt fűszer, főleg ott, ahol a csípős ételeket szeretik, Koreában, Kínában (Szechuánban), és a többi Távol-Keleti konyhákban, valamint Mexikóban. Használják még gyakran ecetalapú csípős szószokban, mint pl. a Sambal Oelek. Nyersen, szárítva, pehelyben, vagy őrölve népszerű fűszer.
Felhasználási javaslat: Mindenféle ételben, ahol a csípősség fontos, ezért a magyaros konyha kedvelt fűszere.
hírlevél feliratkozás
Loading...
Keresés