Lexikon
Baharat fűszerkeverék
Baharati Kebap
Balkán Fűszerkeverék
Balti Curry Fűszerkeverék
Bami Goreng Fűszerkeverék
Basmati rizs
Béarnaise szósz
Benin bors
Berbere fűszerkeverék
Bird's Eye Chili
Biryani Masala
Bombay Masala Fűszerkeverék
Borókabogyó
Borsikafű
Borsmenta
Bouillon, Fond
Bouqet Garni fűszerkeverék
Brazil Fűszerkeverék
Bruschetta
Bulgogi - Koreai BBQ
Borókabogyó
Latin neve: Juniperus communis
Felhasználási javaslat: Különösen a vadételekhez, vadhúsokhoz, vaddisznópörkölthöz, szarvasragu, szarvaspörkölt, de mártások, vadpácok, húspácok ízesítésére, sőt, húsok füstöléséhez is kitűnő. Kellemes illata miatt a húspácok és húsfüstölő szerek egyik legfőbb alkotórésze.
hírlevél feliratkozás
Loading...
Keresés