Keresés

recept termék 

Főmenü

Kung Pao Stir Fry - Szechuáni csípős Fűszerpaszta AHG

Kung Pao Stir Fry - Szechuáni csípős Fűszerpaszta AHG Kung Pao Stir Fry - Szechuáni csípős Fűszerpaszta AHG
Ezt a terméket az alábbi konyhák használják:
Kína

Termék ismertető:

Az eredeti Kung Bao Csirke Szechuán tartományból származó étel, egy 19. században élt tartományfőnökről kapta a nevét, annyit jelent: Palotaőr. A csirkehúson kívül még a mogyoró, vagy inkább a kesudió a kötelező hozzávaló, ezeket a wokban pörkölik meg a sütés elején. Ez a fűszerpaszta kellemesen csípős. Nem tartalmaz ízfokozót, tartósítószert, vagy mesterséges színezéket.

Elkészítési javaslat: Hozzávalók: 450 g csirkehús, kockázva, 1 evőkanál kukorica keményítő, 2 evőkanál wokolaj (mogyoróolaj), 60 g kesudió vagy földimogyoró, egy kis kínai főzőbor, főzőbrandy, portói vagy sherry.

  • Forgasd bele a húst a keményítőbe, 
  • a kesudiót vagy a mogyorót pörköld meg magas hőfokon a wokban vagy a serpenyőben. 
  • Vedd ki és süsd a csirkehúst forró olajon 1 percig. 
  • Add hozzá a tasak tartalmát, és süsd tovább 2 percig. 
  • Öntsd vissza a kesudiót, 
  • Önts bele a főzőbort, sherryt, portóit vagy a brandyt, és párold puhára a húst. 
  • Rizzsel, vagy rizstésztával tálald. 

4 személyre elegendő.

 

Ár: 895 HUF
Rendeléshez kapott hűségpontok száma: 26 pont

Súly:

50 gramm

(17,9 HUF/gramm)

Raktáron

Maximális rendelhető mennyiség: 6 db
db
Kosárba

Információk:

Minőségét megőrzi: Show
Származási hely: Show
Összetevők: Show
Tápérték tartalom : Show

Kérdezz minket! Kérdezz minket!