Keresés

recept termék 

Főmenü

Garancia és Szállítás

Garancia vállalásunk:

Elérhetőségeink: 06 20-94 58 200, 06 26-389 436.

A minőségre mindenek felett odafigyelünk, csak is olyan nagykereskedésektől szerzünk be árukat, akiknek múltjuk van, megbízhatóak és a legmagasabb minőséget tudják biztosítani. 

A garanciánk teljeskörű, mégpedig 15 munkanapon belül elállhatsz a vásárlástól a jogszabályok szerint, de mi ezt megduplázzuk: 30 napon belül visszaküldheted az ép csomagolású, fel nem bontott termékeket, és mi visszafizetjük az áru árát.

A szállítás során megsérült csomag:  Az ilyen esetet, (eddig évente egyszer fordult elő ilyen, amikor még a Magyar Postával dolgoztunk), azonnal jelezd felénk, hogy pótolhassuk az árukat. 

Fizetni Bankkártyával, PayPal-lal, Előre utalással vagy a

Kézbesítéskor készpénzben, utánvéttel (+260 Ft költség mellett)  lehet.

Általános szállítási feltételek:

Hétköznaponként, 10.00 óráig leadott rendeléseket még aznap megpróbáljuk feladni, de garantáltan legkésőbb másnap feladjuk, amit legközelebbi hétköznapon meg kell hogy kapja a vevő , ha valakinek másnapra kell, jelezze a megrendeléskor. Csütörtökönként annyi csomagot adunk fel, amennyit bírunk, hogy péntekre megérkezzen a legtöbb áru.

Pénteken nem adunk fel friss fűszereket tartalmazó rendeléseket, ne fonnyadjon egy raktárban több napon át,

valamint sok törékeny árut tartalmazó csaomagokat sem, mert azt vettük észre, hogy péntekenként a szabadidőre vágyó logisztikai raktárosok túl sokat összetörtek a csomagok közül. Jobb, ha épségben megérkezik, mint egy nappal korábban, törötten.

Mi az "Amit ma feladhatsz, ne halazd holnapra" mottó szerint dolgozunk!

Minimális rendelési határ: 1000 Ft

Szállítási díjak:  A GLS futárszolgálattal 2019-ra így alakulnak: A tényleges szállítási költség magasabb, mint ami itt fel van tüntetve. A szállítási költség egy részét átvállaljuk. 

A szállítás 17.500,- értékű rendelés esetén ingyenes (ha utánvéttel szeretnél fizetni, 260 Ft (Házhozszállítás) utánvét összeget kell fizetned, mert ez önköltség, ennyit kell a futárszolgálatnak fizetnünk ezért a szolgáltatásért). Ezt elkerülheted, ha Bankkártyával, Előreutalással vagy PayPal-lal fizetsz. Az ingyenes szállítással tulajdonképpen 10% engedményt adunk a vásárlásodból.

  • GLS Csomagpontra szállítva (Térképes kereső), Bankkártyás, Előreutalásos vagy PayPal-os fizetéssel 1090,-
  • GLS Csomagpontra nem rendelhető utánvétes fizetéssel.  
  • Házhoz szállítva - Bankkártyás, Előreutalásos vagy PayPal-os fizetéssel  1190,- 
  • Házhoz szállítva - utánvétes fizetéssel     1450,-   

Személyes átvételre Nagykovácsiban, a Kossuth L. utca 40 sz. alatt, a Tandem Kávézóban van lehetőség, de ekkor is a webáruházban kell leadni a rendelést, ami általában aznap átvehető. Ez az átvételi lehetőség ingyenes, kivéve, ha ott szeretne fizetni a vevő, ekkor 150,- díjat számolunk fel, és bankkártyával itt nem lehet fizetni.

Európai szállítás: lásd "Szállítás Európába" menüt, a felső menüben.

Kérdezz minket! Kérdezz minket!