Kategóriák
Most érkezett - Újdonságok (52)
Különlegességek-Ritkaságok (41)
Szója-, Osztriga- és Hal szószok (53)
Chili- és Egyéb Szószok, Paszták (96)
Fűszerkrém, Főzőszósz, Alaplé (133)
Konzerv, Leveskocka, Mustár (74)
Só, Cukor, Kivonat, Szirup (100)
Gyümölcskonzerv, Édesség, Lekvár (31)
Tempura - a japán panír
Termék ismertető:
A Tempura egy japán sütési módszer, amikor a rántani valót, ez lehet halszeletek, hússzeletek, zöldségek, rákok, a Tempura panírba mártják olajban való sütés előtt. Tulajdonképpen nevezhetjük a japánok palacsinta- vagy sörtésztájának is.
Felhasználási javaslat: a Tempurához csak 220 ml hideg vizet kell keverni, és használatra kész. Ajánlatos hidegen tartani, a szakácsok jégágyon tartják a panír keveréket a legjobb eredményért, levegős, ropogós és aranybarna. Fontos továbbá, hogy a belemártandó ételek is hidegek legyenek. Mit is süssünk vele? Zöldségféléket, pl. brokkolit, zsenge cukorborsót, vékony szeletre vágott gyökérzöldségeket, rákokat, főleg nagyobbacska garnélákat, polip- és kalmárdarabokat, halszeleteket, vékonyra vágott húst, és még sok mást, csak a fantázia szab határt. Süssük ki a hozzávalókat bő olajban, aranybarnára.
Ár: | 795 HUF | |
Rendeléshez kapott hűségpontok száma: | 23 pont | |
Súly: |
150 gramm |
|
(5,3 HUF/gramm) |
||
Raktáron |
||
Maximális rendelhető mennyiség: | 13 db | |
db |
|
Információk:
Minőségét megőrzi: | 2025-05-02 |
|||||||||||||||||
Származási hely: | Thaiföld |
|||||||||||||||||
Összetevők: | ||||||||||||||||||
kukorica keményítő, búzaliszt, rizsliszt, só, E621, sűrűsítő E415, E450, E500, E341, fűszerek.
|
||||||||||||||||||
Tápérték tartalom : | ||||||||||||||||||
Tápérték 100 g/ml termékben:
|
hírlevél feliratkozás
Keresés