Kategóriák
Most érkezett - Újdonságok (22)
Ajándékötletek, Főzőszettek (34)
Különlegességek-Ritkaságok (31)
Szója-, Osztriga- és Hal szószok (49)
Chili- és Egyéb Szószok, Paszták (79)
Fűszerkrém, Főzőszósz, Alaplé (124)
Konzerv, Leveskocka, Mustár (67)
Só, Cukor, Kivonat, Szirup (59)
Gyümölcskonzerv, Édesség, Lekvár (27)
Szójaszósz Shoyu



Termék ismertető:
A Shoyu szójaszósz a japán konyha alapja, szószok, mártogató szószok nélkülözhetetlen alapanyaga, de a főzéshez is a leggyakrabban használt szójaszósz Japánban. Válogatott szójababból és búzából készült, 6 hónapos hagyományos erjesztéssel.
Felhasználási javaslat: Wasabi pasztával keverve, a Sushi mártogató szósza, de ugyanezt fogyasztják a japánok a Sashimi-hoz is, és mi is ha az igazi japán ízvilágra vágyunk. Ezenkívül természetesen használjuk mindenféle ételek ízesítésére, sózására, levesek, stir-fry (dobva-rázva), raguk, főzelékek, pörköltek, stb.
Ár: | 1.995 HUF | |
Rendeléshez kapott hűségpontok száma: | 59 pont | |
Térfogat: |
250 ml |
|
(8,0 HUF/ml) |
||
Raktáron |
||
Maximális rendelhető mennyiség: | 8 db | |
db |
|
Információk:
Minőségét megőrzi: | ![]() |
2025-06-13 |
|
Származási hely: | ![]() |
Thaiföld |
|
Összetevők: | ![]() | ||
szójaszósz (víz, szójabab, búza, só), víz, só, cukor, fruktóz szirup, mirin (glukóz szirup, alkohol, ragacsos rizs, alanine, E640, E631, E627, tartósítószer E211, természtes színezék E150c, aroma.
|
hírlevél feliratkozás
Keresés