Keresés

recept termék 

Főmenü

Kolbászadalék Só - Húspuhító Só

Kolbászadalék Só - Húspuhító Só Kolbászadalék Só - Húspuhító Só

Termék ismertető:

A házi készítésű hústermékek ízét kiemeli, emellett megakadályozza a veszélyes baktériumok szaporodását, mint pl. a "kolbászbetegség" vagyis a botulizmus kialakulását is. A hús puha és lédús marad, a hosszabb tárolás után is.

Felhasználási javaslat: A hús és kolbász záraz módszerrel pácolható. 1 kg húshoz 20g Kolbászadalék Sót teszünk. Injektálással oldjunk fel 1 dl vízben 25 g Kolbászadalék Sót és ezt injekciózzuk a húsba. A hatását 72 óra alatt fejti ki.

 

Ár: 350 HUF
Rendeléshez kapott hűségpontok száma: 10 pont

Súly:

500 gramm

(0,7 HUF/gramm)

Raktáron

Maximális rendelhető mennyiség: 5 db
db
Kosárba

Információk:

Minőségét megőrzi: Show
Származási hely: Show
Összetevők: Show

Kérdezz minket! Kérdezz minket!