Kategóriák
Most érkezett - Újdonságok (38)
Különlegességek-Ritkaságok (41)
Szója-, Osztriga- és Hal szószok (51)
Chili- és Egyéb Szószok, Paszták (87)
Fűszerkrém, Főzőszósz, Alaplé (130)
Konzerv, Leveskocka, Mustár (72)
Só, Cukor, Kivonat, Szirup (77)
Gyümölcskonzerv, Édesség, Lekvár (28)
Kolbászadalék Só - Húspuhító Só


Termék ismertető:
A házi készítésű hústermékek ízét kiemeli, emellett megakadályozza a veszélyes baktériumok szaporodását, mint pl. a "kolbászbetegség" vagyis a botulizmus kialakulását is. A hús puha és lédús marad, a hosszabb tárolás után is.
Felhasználási javaslat: A hús és kolbász záraz módszerrel pácolható. 1 kg húshoz 20g Kolbászadalék Sót teszünk. Injektálással oldjunk fel 1 dl vízben 25 g Kolbászadalék Sót és ezt injekciózzuk a húsba. A hatását 72 óra alatt fejti ki.
Ár: | 350 HUF | |
Rendeléshez kapott hűségpontok száma: | 10 pont | |
Súly: |
500 gramm |
|
(0,7 HUF/gramm) |
||
Raktáron |
||
Maximális rendelhető mennyiség: | 9 db | |
db |
|
Információk:
Minőségét megőrzi: | ![]() |
2024-06-07 |
|
Származási hely: | ![]() |
Németország |
|
Összetevők: | ![]() | ||
só, nátrium-nitrit 0,5-0,6%, csomósodást gátló E 535.
|
hírlevél feliratkozás
Keresés