Kategóriák
Most érkezett - Újdonságok (24)
Ajándékötletek, Főzőszettek (34)
Különlegességek-Ritkaságok (27)
Szója-, Osztriga- és Hal szószok (52)
Chili- és Egyéb Szószok, Paszták (78)
Fűszerkrém, Főzőszósz, Alaplé (125)
Konzerv, Leveskocka, Mustár (73)
Só, Cukor, Kivonat, Szirup (57)
Gyümölcskonzerv, Édesség, Lekvár (25)
Vöröslencse


Termék ismertető:
A vörös lencse nagy előnye, hogy főzés előtt nem kell beáztatni, és a lencsefélék közül a vöröslencsét tudjuk legkönnyebben megemészteni. Tartalmaz Omega 3 és 6 zsírsavakat, növeli az immunitást, javítja az anyagcserét. Indiai elnevezése: Masoor Dal.
Felhasználása: főzelékek, levesek, arab-mediterrán ételek, indiai ételek készítéséhez. Fűszerezzük bátran római köménnyel, fekete mustármaggal, korianderrel, kurkumával.
Ár: | 795 HUF | |
Rendeléshez kapott hűségpontok száma: | 23 pont | |
Súly: |
500 gramm |
|
(1,6 HUF/gramm) |
||
Raktáron |
||
Maximális rendelhető mennyiség: | 42 db | |
db |
|
Információk:
Minőségét megőrzi: | ![]() |
2024-12-31 |
||||||||||||||||
Származási hely: | ![]() |
Törökország |
||||||||||||||||
Összetevők: | ![]() | |||||||||||||||||
Zellert, mogyorót, dióféléket, szójababot, búzát, mustárt feldolgozó üzemben készült!
|
||||||||||||||||||
Latin név: | ![]() |
Lens Culinaris |
||||||||||||||||
Tápérték tartalom : | ![]() |
|||||||||||||||||
Tápérték 100 g/ml termékben:
|
hírlevél feliratkozás
Keresés