Kategóriák
Vöröslencse


Termék ismertető:
A vörös lencse nagy előnye, hogy főzés előtt nem kell beáztatni, és a lencsefélék közül a vöröslencsét tudjuk legkönnyebben megemészteni. Tartalmaz Omega 3 és 6 zsírsavakat, növeli az immunitást, javítja az anyagcserét. Indiai elnevezése: Masoor Dal.
Felhasználása: főzelékek, levesek, arab-mediterrán ételek, indiai ételek készítéséhez. Fűszerezzük bátran római köménnyel, fekete mustármaggal, korianderrel, kurkumával.
Ár: | 595 Ft | |
Rendeléshez kapott hűségpontok száma: | 17 pont | |
Súly: |
500 gramm |
|
(1,2 Ft/gramm) |
||
Raktáron |
||
Maximális rendelhető mennyiség: | 54 db | |
db |
|
Információk:
Minőségét megőrzi: | ![]() |
2022-11-30 |
||||||||||||||||
Származási hely: | ![]() |
Törökország |
||||||||||||||||
Összetevők: | ![]() | |||||||||||||||||
Zellert, mogyorót, dióféléket, szójababot, búzát, mustárt feldolgozó üzemben készült!
|
||||||||||||||||||
Latin név: | ![]() |
Lens Culinaris |
||||||||||||||||
Tápérték tartalom : | ![]() |
|||||||||||||||||
Tápérték 100 g/ml termékben:
|
hírlevél feliratkozás
Loading...
Keresés