Kategóriák
Most érkezett - Újdonságok (52)
Különlegességek-Ritkaságok (41)
Szója-, Osztriga- és Hal szószok (53)
Chili- és Egyéb Szószok, Paszták (96)
Fűszerkrém, Főzőszósz, Alaplé (133)
Konzerv, Leveskocka, Mustár (74)
Só, Cukor, Kivonat, Szirup (100)
Gyümölcskonzerv, Édesség, Lekvár (31)
Vöröslencse
Termék ismertető:
A vörös lencse nagy előnye, hogy főzés előtt nem kell beáztatni, és a lencsefélék közül a vöröslencsét tudjuk legkönnyebben megemészteni. Tartalmaz Omega 3 és 6 zsírsavakat, növeli az immunitást, javítja az anyagcserét. Indiai elnevezése: Masoor Dal.
Felhasználása: főzelékek, levesek, arab-mediterrán ételek, indiai ételek készítéséhez. Fűszerezzük bátran római köménnyel, fekete mustármaggal, korianderrel, kurkumával.
Ár: | 875 HUF | |
Rendeléshez kapott hűségpontok száma: | 26 pont | |
Súly: |
500 gramm |
|
(1,8 HUF/gramm) |
||
Raktáron |
||
Maximális rendelhető mennyiség: | 8 db | |
db |
|
Információk:
Minőségét megőrzi: | 2025-08-31 |
|||||||||||||||||
Származási hely: | Törökország |
|||||||||||||||||
Összetevők: | ||||||||||||||||||
Zellert, mogyorót, dióféléket, szójababot, búzát, mustárt feldolgozó üzemben készült!
|
||||||||||||||||||
Latin név: | Lens Culinaris |
|||||||||||||||||
Tápérték tartalom : | ||||||||||||||||||
Tápérték 100 g/ml termékben:
|
hírlevél feliratkozás
Keresés