Keresés

recept termék 

Főmenü

Majonéz KEWPIE - Japán Majonéz 517 ml (500 g)

Majonéz KEWPIE - Japán Majonéz 517 ml (500 g) Majonéz KEWPIE - Japán Majonéz 517 ml (500 g)

Termék ismertető:

A Kewpie majonéz egy népszerű japán majonézmárka, amely gazdag és krémes állagáról, jellegzetes umami ízéről és enyhén édes ízéről ismert, a nyugati stílusú majonézhez képest enyhébb és édesebb ízéhez.

A Kewpie majonéz lenyűgöző története 1925-ig nyúlik vissza Japánban. A Kewpie majonéz egyedülálló összetevőiről ismert, beleértve a tojássárgáját, a növényi olajat, az ecetet (általában rizsecetet) és a fűszerek különleges keverékét. A tojássárgája használata hozzájárul a gazdag és krémes állaghoz, a rizsecet választása pedig jellegzetes, lágyabb ízt ad neki a nyugati stílusú majonézhez képest. Ahogy a japán konyha világszerte népszerűvé vált, így a Kewpie majonéz is. A Kewpie majonéz nem csak fűszerezés; kulturális ikonná vált Japánban. A jellegzetes Kewpie baba logója azonnal felismerhető, a majonéz pedig gyakran a japán konyha gazdag kulináris hagyományaihoz kötődik.

Nemcsak a hagyományos japán ételekben használják, hanem a világ különböző konyháiban is megtalálta az utat, és kedvenc fűszerévé vált azok számára, akik értékelik krémes állagát és különleges ízét. Jellemzői:

  • Krémes textúra: A Kewpie majonéz simább és krémesebb állagú a hagyományos nyugati majonézhez képest, így azok kedvence, akik értékelik a bársonyos állagot.
  • Umami íz: A Kewpie majonéz umamiban gazdag ízéről ismert, amely mélységet és összetettséget ad az ételeknek. Ez az egyedi íz az összetevők kombinációjából és a speciális gyártási folyamatból származik.
  • Enyhén édes: A Kewpie majonéz egyik jellegzetessége a finom édesség. Ez az édesség javítja az általános ízprofilt, és sokféle ételhez alkalmassá teszi.
  • A KEWPIE majonéz nem tartalmaz kémiai tartósítószert.

Felhasználási javaslat:

  • Sokoldalú felhasználás: A Kewpie majonéz számos japán és nem japán ételhez használható. Általában fűszerként, mártogatós szószként vagy receptek összetevőjeként használják.
  • Sushi és Sashimi: A Kewpie majonézt gyakran használják a japán konyhában sushi tekercsek és sashimi öntetként. Gazdag és ízletes elemet ad ezekhez az ételekhez.
  • Okonomiyaki: A Kewpie majonéz az okonomiyaki kedvelt fűszere, egy ízletes japán palacsinta, amelyet gyakran káposztával, hússal és egyéb összetevőkkel készítenek. A magyar Hortobágyi Palacsinta mellé is!
  • Szendvicsek és saláták: A Kewpie majonézt használhatod szendvicsek kenésére vagy saláták önteteként, így krémes és ízes csavart kapnak.
  • Mártogatószósz: Használható mártogatós szószként sült ételekhez, mint a tempura vagy a sült krumpli.
  • Tanácsok: Ha a Kewpie majonézt hagyományos majonézzel helyettesíted a receptekben, ügyelj annak kissé eltérő ízprofiljára. Kísérletezz vele, hogy megtaláld az ízlésednek leginkább megfelelő egyensúlyt. 

 

Ár: 3.995 HUF
Rendeléshez kapott hűségpontok száma: 119 pont

Súly:

500 gramm

(8,0 HUF/gramm)

Raktáron

Maximális rendelhető mennyiség: 7 db
db
Kosárba

Információk:

Minőségét megőrzi: Show
Származási hely: Show
Összetevők: Show
Tápérték tartalom : Show

Kérdezz minket! Kérdezz minket!