Kategóriák
Most érkezett - Újdonságok (38)
Különlegességek-Ritkaságok (41)
Szója-, Osztriga- és Hal szószok (51)
Chili- és Egyéb Szószok, Paszták (87)
Fűszerkrém, Főzőszósz, Alaplé (130)
Konzerv, Leveskocka, Mustár (72)
Só, Cukor, Kivonat, Szirup (77)
Gyümölcskonzerv, Édesség, Lekvár (28)
Bonito Tonhalpehely - Dashi Alaplének


Termék ismertető:
Fenntartható módon halászott Sárgahasú Tonhalból készült hajszálvékonyra vágott, szárított halpehely, Katsuobushi. 3 féle fa keverékből, tölgy, bükk és éger, készített faforgácson füstölt a tökéletes, autentikus japán Dashi Alaplé készítéséhez.
Elkészítési javaslat: Egyszerű Dashi Alaplé:
- 500 ml forrásban lévő vízbe szórjunk 20 g Katsuobushi Tonhalpelyhet,
- Forraljuk 30 másodpercig
- Vegyük le a tűzről, és hagyjuk állni 2-3 percig
- Szűrjük le, és a Dashi Alaplé elkészült
Ajánlott Erőteljesebb Dashi Alaplé:
- 500 ml forrásban lévő vízbe tegyünk szárított algalapot (Nori Sushi algalap csíkokra vágva, vagy Wakame), és egy pár szárított Shiitake gomba szeleteket.
- Forraljuk alacsony-közepes tűzön 20 percig
- tegyünk bele 20 g Katsuobushi Tonhalpelyhet, forraljuk még 30 másodpercig, majd
- vegyük le a tűzről és hagyjuk állni 15 percig
- Szűrjük át egy tiszta, fehér konyharuhán, szűrőgézen, a maradékot is csavarjuk ki jól a konyharuhában, hogy még több íz jöjjön ki belőle.
Ár: | 3.495 HUF | |
Rendeléshez kapott hűségpontok száma: | 104 pont | |
Súly: |
40 gramm |
|
(87,4 HUF/gramm) |
||
Raktáron |
||
Maximális rendelhető mennyiség: | 6 db | |
db |
|
Információk:
Minőségét megőrzi: | ![]() |
2024-10-31 |
||||||||||||||||
Származási hely: | ![]() |
Spanyolország |
||||||||||||||||
Összetevők: | ![]() | |||||||||||||||||
Sárgahasú ton hal (Katsuwonus pelamis) 100%, tölgy-, bükk- és égerfán füstölve.
|
||||||||||||||||||
Tápérték tartalom : | ![]() |
|||||||||||||||||
Tápérték 100 g/ml termékben:
|
hírlevél feliratkozás
Loading...
Keresés