Keresés

recept termék 

Főmenü

Rákpaszta, indonéz garnélapaszta

Rákpaszta, indonéz garnélapaszta Rákpaszta, indonéz garnélapaszta
Ezt a terméket az alábbi konyhák használják:
Indonézia Thaiföld Malájzia Vietnam Fülöpszigetek Bangladesh Nyanmar

Termék ismertető:

Erősen halízű, koncentrált rákízű, sós főző paszta. Az Indonéz konyha nagyon fontos alapanyaga. Ez varázsolja a távol-keleti ételeket távol-keletivé. Krillből, apró rákból készítik, főzéssel, fermentálással, szárítással. 

Megjegyzés: A horgászok nagy kedvence, állítólag ettől az íztől megvadulnak a halak.

Felhasználási javaslat: Sokféle thai, indonéz vagy vietnámi ételekhez használjuk, ahol rizs, vagy curry az alapja az ételnek. Próbáljuk ki pörköltek, raguk ízesítésére is, egy kis egzotikus íz eléréséért. Sok ázsiai receptben szereplő hozzávaló.

 

Ár: 350 Ft
Rendeléshez kapott hűségpontok száma: 10 pont

Súly:

25 gramm

(14,0 Ft/gramm)

Raktáron

Maximális rendelhető mennyiség: 26 db
db
Kosárba

Információk:

Minőségét megőrzi: Show
Származási hely: Show
Összetevők: Show

Kérdezz minket! Kérdezz minket!