Kategóriák
Most érkezett - Újdonságok (24)
Ajándékötletek, Főzőszettek (34)
Különlegességek-Ritkaságok (27)
Szója-, Osztriga- és Hal szószok (52)
Chili- és Egyéb Szószok, Paszták (78)
Fűszerkrém, Főzőszósz, Alaplé (125)
Konzerv, Leveskocka, Mustár (73)
Só, Cukor, Kivonat, Szirup (57)
Gyümölcskonzerv, Édesség, Lekvár (25)
Sushi Készítő - Bambusz Maki formázó, Rizskanállal


Termék ismertető:
Ezzel a Bambusz Maki Készítővel egyszerűen készíthetünk Sushi Tekercseket. A mellékelt Bambusz kanállal az elkészített Sushi rizst egyengedhetjük el gyorsan és egyszerűen.
Használati tippek: a legjobb eredményt akkor érjük el ezzel az eszközzel, ha:
- a Nori lapot csak félig-kétharmadig terítjük be sushi rizzsel, a felénk eső szélétől kezdve, a Nori lap tőlünk távol lévő felét/harmadát hagyjuk üresen.
- az üresen hagyott Nori lap részét nedvesítsük be vízzel, így jobban tapad, és megtartja az alakját.
- az egyenletesen kiterített sushi rizs legyen kb 1,5 cm vastag, ennek a közepére helyezzük a tölteléket.
- a feltekerés kezdetekor segítsünk az újjainkkal helyén tartani a tölteléket, míg a rizs körbe nem veszi, ekkor már csak a sushi tekerővel folyatjuk a tekerést.
- a készre tekert maki-t a szőnyeggel még szorongassuk meg óvatosan, hogy egyenletes és szép legyen.
Sok sikert, ne csüggedj, senkinek sem sikerül elsőre, a gyakorlat tesz a mestert!
hírlevél feliratkozás
Loading...
Keresés