Keresés

recept termék 

Főmenü

Kés - Sujihikii Japán Séf Kés 30 cm késéllel, Rozsdamentes

Kés - Sujihikii Japán Séf Kés 30 cm késéllel, Rozsdamentes Kés - Sujihikii Japán Séf Kés 30 cm késéllel, Rozsdamentes

Termék ismertető:

Kiváló minőségű, 30 cm hosszú, szuperéles Szakácskés, Sujihikii Japán Chef kés. A szakácskés hossza fontos szempont, és a választás gyakran a személyes preferenciáktól, a konyhában végzett feladatok típusától és a keze méretétől függ. Egy 30 cm-es hosszú szakácskés számos előnnyel jár:

  • Sokoldalúság: A hosszabb kések általában több feladatra alkalmasak a konyhában. A 30 cm-es szakácskés a vágási feladatok széles skáláját teszi lehetővé, a szeleteléstől és a kockázástól az aprításig.
  • Hatékonyság: A hosszabb penge hatékonyabb lehet nagyobb hozzávalók átvágására, kevesebb mozdulattal. Ez különösen hasznos lehet nagy gyümölcsök, zöldségek vagy húsok vágásakor.
  • Egyirányú vágás: Hosszabb késsel azt tapasztalod, hogy egyetlen mozdulattal többet vághatsz át, ami szebb vágófelületet képez és csökkentheti bizonyos vágási feladatokhoz szükséges erőfeszítést.
  • Szeletelés: A szeletelési feladatokhoz gyakran a hosszabb késeket részesítik előnyben, például sültek felvágásához vagy nagy kenyérszeleteléshez. Hosszabb vágásokat és simább vágást tesz lehetővé.
  • Nagyobb vágási felület: A megnövelt hossz nagyobb vágási felületet biztosít, ami előnyös lehet a jelentős aprítást, darabolást igénylő ételek elkészítésekor.
  • Professzionális felhasználás: A professzionális konyhákban a szakácsok gyakran hosszabb késeket használnak a hatékonyság és a gyorsaság érdekében. A hosszabb penge gyors és precíz vágásokat tesz lehetővé, ami elengedhetetlen lehet egy forgalmas konyhai környezetben.
  • Pontosság: Az olyan feladatokhoz, mint a dekoratív vágások vagy bonyolult prezentációk létrehozása, egy hosszabb kés nagyobb irányítást és pontosságot kínál.

 

Ár: 4.995 HUF
Rendeléshez kapott hűségpontok száma: 149 pont

hossz:

30 cm

Raktáron

Maximális rendelhető mennyiség: 50 db
db
Kosárba

Információk:

Minőségét megőrzi: Show
Származási hely: Show

Kérdezz minket! Kérdezz minket!