Keresés

recept termék 

Főmenü

Csak a külföldre is rendelhető termékek megjelenítése a webshopban:

Vajcsirke Fűszerpaszta, Indiai Butter Chicken, enyhe AHG

Vajcsirke Fűszerpaszta, Indiai Butter Chicken, enyhe AHG Vajcsirke Fűszerpaszta, Indiai Butter Chicken, enyhe AHG
Ezt a terméket az alábbi konyhák használják:
Anglia India

Termék ismertető:

Az indiai "Butter Chicken", avagy a Vaj csirke, egy klasszikus fogás, nem csak Indiában, mondhatni az egész világon elterjedt, eredeti nevén: Murgh Makhani. Punjabi konyha az eredete, pontosabban a Moti Mahal Delux étteremlánc  készítette először Delhi-ben. Ez lenne az indiai Csirkepaprikás?

Felhasználási javaslat: Indiában csontos csirkedarabokkal készítik, Amerikában csont nélküliből. Nyugaton édesebb, mint pikáns, Indiában ez az arány fordított. Ez a fűszerpaszta inkább a nyugati ízlésnek megfelelő, fűszeresebb, édesebb, de nem annyira csípős.

Elkészítési javaslat: Elkészítési idő: 25 perc

Hozzávalók: 1 tasak Indiai Vajcsirke Fűszerpaszta, 3 evőkanál teavaj, 1 nagy aprított hagyma, 110 ml paradicsompüré, 110 ml víz, 110 ml natúr joghurt vagy tejföl, 450 g csontozott, apró kockákra vágott csirkehús, koriander vagy petrezselyem zöldje.

Elkészítése: Dinszteljük meg a hagymát a vajon üvegesre. Adjuk hozzá a paradicsompürét, a vizet, joghurtot és keverjük jól össze. Főzzük lassú tűzön legalább 20 percig, vagy, amíg a hús kellőképpen megpuhul. Tálalás előtt adjuk hozzá a maradék joghurtot, és szórjuk meg zölddel.

4 személyre elegendő

 

Ár: 895 HUF
Rendeléshez kapott hűségpontok száma: 26 pont

Súly:

50 gramm

(17,9 HUF/gramm)

Raktáron

Maximális rendelhető mennyiség: 20 db
db
Kosárba

Információk:

Minőségét megőrzi: Show
Származási hely: Show
Összetevők: Show
Tápérték tartalom : Show

Kérdezz minket! Kérdezz minket!