Kategóriák
Most érkezett - Újdonságok (52)
Különlegességek-Ritkaságok (41)
Szója-, Osztriga- és Hal szószok (53)
Chili- és Egyéb Szószok, Paszták (96)
Fűszerkrém, Főzőszósz, Alaplé (133)
Konzerv, Leveskocka, Mustár (77)
Só, Cukor, Kivonat, Szirup (101)
Gyümölcskonzerv, Édesség, Lekvár (34)
Tom Yum Thai leves Fűszerpaszta - 12 adag
Termék ismertető:
A Tom Yum a mesés Thaiföld talán legismertebb, legközkedveltebb levese. Az ízében benne van az egzotikus Thai természet, ízeivel, különleges fűszereivel. Elkészíteni ezt a varázslatos fogást nagyon egyszerű ezzel a Fűszerpasztával. Nem tartalmaz ízfokozót, mesterséges színezéket, tartósítószert.
Hozzávalók: 2 evőkanál Tom Yum Fűszerpaszta (az össz mennyiség 1/3-a), 200 g tenger gyümölcsei, vagy tetszés szerinti ugyanennyi hús, 400 ml (1 doboznyi) kókusztej (ha kókusztejes verziót készítünk).
Elkészítési javaslat: Elkészítési idő: 10 perc
- Forralj fel fél liter vizet
- Adj hozzá 2 evőkanálnyi Tom Yum Pasztát, és 200 g garnélát, vagy más tenger gyümölcseit, vagy akár húst (csirke, sertés, marha)
- Főzd 5 percig, amíg a tenger gyümölcsei megfőnek, a húsnak több idő kell, kevergesd
- Kókusztejes Tom Yum készítése: a víz egy részét helyettesítsd kókusztejjel, pl. 2/3 víz - 1/3 kókusztej, és készítsd ugyanúgy, de ekkor 3 evőkanál Tom Yum pasztát tegyél a levesbe.
4 adagra elegendő mennyiség lesz belőle. Felbontás után tartsd hűtőben, és fogyaszd el heteken belül. A megmaradt mennyiség még két alkalomra, ugyanennyi adagra elegendő.
Ár: | 1.695 HUF | |
Rendeléshez kapott hűségpontok száma: | 50 pont | |
Súly: |
227 gramm |
|
(7,5 HUF/gramm) |
||
Raktáron |
||
Maximális rendelhető mennyiség: | 17 db | |
db |
|
Információk:
Minőségét megőrzi: | 2025-07-19 |
|||||||||||||||||
Származási hely: | Thaiföld |
|||||||||||||||||
Összetevők: | ||||||||||||||||||
citromnád, só, salotta hagyma, galangál gyökér, cukor, chili paszta, benne szójabab olaj, chili, kaffir lime levél, citromsav, élesztő kivonat.
|
||||||||||||||||||
Tápérték tartalom : | ||||||||||||||||||
Tápérték 100 g/ml termékben:
|
hírlevél feliratkozás
Keresés