Keresés

recept termék 

Főmenü

Tom Ka leves Fűszerpaszta Lobo

Tom Ka leves Fűszerpaszta Lobo Tom Ka leves Fűszerpaszta Lobo
Ezt a terméket az alábbi konyhák használják:
Thaiföld

Termék ismertető:

A Thai Tom Ka, Tom Kha Kai, vagy Tom Kha Gai, a thai kókusztej leves, a nevükben benne van az a fő hozzávaló, amiből készítik. A Tom Kha Kai szó szerint azt jelenti, hogy Csirkeleves galangál gyökérrel és kókusztejjel. A csirkével készült változat mellett a garnélarák leves a legelterjedtebb, a Tom Ka. Ez a fűszerpaszta tartalmazza mindazokat a hozzávalókat/fűszereket, amelyeket hazánkban nem árulnak frissen a piacokon.

Hozzávalók: 400 ml (egy doboz) kókusztej, 500 g csirkehús (mell) kockázva, 1 Tom Ka Fűszerpaszta (50g), 500 ml víz, kis halszósz és lime lé vagy citromlé.

Elkészítési javaslat: Elkészítési idő: 20 perc

forralj fel 250 ml kókusztejet, adj hozzá 500 g csirkemellet és a tasak tartalmát és főzd, amíg a hús megfő. Önts hozzá 500 ml vizet és forrald fel, önts hozzá 250 ml kókusztejet és hagyd lassan főni. Tálaláskor önts hozzá halszószt és citromlevet ízesítésként.

4 adagra elegendő mennyiség

 

Ár: 420 Ft
Rendeléshez kapott hűségpontok száma: 12 pont

Súly:

50 gramm

(8,4 Ft/gramm)

Raktáron

db
Kosárba

Információk:

Minőségét megőrzi: Show
Származási hely: Show
Összetevők: Show
Tápérték tartalom : Show

Kérdezz minket! Kérdezz minket!