Keresés

recept termék 

Főmenü

Thai Barbecue Csirke Pác-Fűszerkrém AHG

Thai Barbecue Csirke Pác-Fűszerkrém AHG Thai Barbecue Csirke Pác-Fűszerkrém AHG

Termék ismertető:

Kai Yang szó szerint azt jelenti, hogy Grillcsirke. Észak Thaiföld, Laosz ledvelt utcai étele, szinte mindenhol találkozhatunk Kai Yang árusokkal. Aromás Grillcsirkének is hívják, az elnevezés árulkodó, ez a Fűszerpaszta is tartalmaz egzotikus, finom fűszereket, pl. citromnádat.  

Felhasználási javaslat: A sütnivaló csirke- vagy más húsok pácolására. A legjobb, legfinomabb eredményt akkor érjük el, ha az ebben a páckrémben a bepácolt húst legalább egy éjszakára a hűtőben, lefedve pihentetjük, majd sütés előtt egy órával kivesszük és szobahőmérsékleten tartjuk.

Elkészítési javaslat:

  • A tasak tartalmához keverj 2 ek olajat, és alaposan dörzsöld be a csirkehúst ezzel a páccal.
  • Tegyük hűtőbe legalább 1 órára, hogy az aromák átjárják a húst.
  • Faszenes vagy gáz grillen: süssük mindkét oldalán lassú tűzön, amíg átsül. Kenegessük sűrűn a maradék páclével.
  • Sütőben készítve: melegítsük elő a sütőt 190 C fokra. Süssük 30-45 percig, a hús vastagságától függően. Időközben kenegessük a maradék páclével. Az utolsó percekre állítsuk grill fokozatra a sütőt, ha nem elég sűlt a hús kérge.
  • Serpenyőben vagy Wokban készítve: közepes hőfokon süssük át alaposan mindkét oladalon a húst, időközben kenegetve a maradék páclével.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen, fénytől védve. Felbontás után használjuk fel az egész tasak tartalmát, ne tároljuk tovább.

 

Ár: 890 HUF
Rendeléshez kapott hűségpontok száma: 26 pont

Súly:

50 gramm

(17,8 HUF/gramm)

Raktáron

Maximális rendelhető mennyiség: 18 db
db
Kosárba

Információk:

Minőségét megőrzi: Show
Származási hely: Show
Összetevők: Show
Tápérték tartalom : Show

Kérdezz minket! Kérdezz minket!