Keresés

recept termék 

Főmenü

Satay pác húshoz, Indonéz, enyhe AHG

Satay pác húshoz, Indonéz, enyhe AHG Satay pác húshoz, Indonéz, enyhe AHG

Termék ismertető:

Indonézia, Malajzia, Thaiföld jellegzetes, mogyorószószos csirkehúsból készült saslik étele a Satay. Kiegyensúlyozottan fűszeres, és édeskés, savanykás ízekkel, kellemes, gyöngéd íze feldobja a legunalmasabb hús ízét is. Nem tartalmaz ízfokozót, tartósítószert, mesterséges színezéket.

Elkészítési javaslat: 450-500 g húshoz elegendő páckrém. Kend rá alaposan a húsra a tasak tartalmát, és hagyd állni 2 órán át. Grillezd, süsd, és közben a maradék páckrémmel kenegesd a húst. 

 

Ár: 850 HUF
Rendeléshez kapott hűségpontok száma: 25 pont

Súly:

50 gramm

(17,0 HUF/gramm)

Raktáron

Maximális rendelhető mennyiség: 7 db
db
Kosárba

Információk:

Minőségét megőrzi: Show
Származási hely: Show
Összetevők: Show
Tápérték tartalom : Show

Kérdezz minket! Kérdezz minket!