Kategóriák
Satay pác húshoz, Indonéz, enyhe AHG


Termék ismertető:
Indonézia, Malajzia, Thaiföld jellegzetes, mogyorószószos csirkehúsból készült saslik étele a Satay. Kiegyensúlyozottan fűszeres, és édeskés, savanykás ízekkel, kellemes, gyöngéd íze feldobja a legunalmasabb hús ízét is. Nem tartalmaz ízfokozót, tartósítószert, mesterséges színezéket.
Elkészítési javaslat: 450-500 g húshoz elegendő páckrém. Kend rá alaposan a húsra a tasak tartalmát, és hagyd állni 2 órán át. Grillezd, süsd, és közben a maradék páckrémmel kenegesd a húst.
Ár: | 695 Ft | |
Rendeléshez kapott hűségpontok száma: | 20 pont | |
Súly: |
50 gramm |
|
(13,9 Ft/gramm) |
||
Raktáron |
||
db |
|
Információk:
Minőségét megőrzi: | ![]() |
2021-11-06 |
||||||||||||||||
Származási hely: | ![]() |
Thaiföld |
||||||||||||||||
Összetevők: | ![]() | |||||||||||||||||
Hagyma, szójaszósz, citromfű, galangál, só, fokhagyma, koriander, római kömény, kurkuma, szójaolaj.
|
||||||||||||||||||
Tápérték tartalom : | ![]() |
|||||||||||||||||
Tápérték 100 g/ml termékben:
|
hírlevél feliratkozás
Loading...
Keresés