Keresés

recept termék 

Főmenü

Rendang Curry - Indonéz Curry Fűszerpaszta, csípős AHG

Rendang Curry - Indonéz Curry Fűszerpaszta, csípős AHG Rendang Curry - Indonéz Curry Fűszerpaszta, csípős AHG

Termék ismertető:

A Rendang Curry egy fűszeres húsos étel Indonéziából, de elterjedt Malájziában, Szingapúrban, Bruneiban és még Dél-Fülöpszigeteken is. A CNN online szavazása szerint a Rendang Curry a világ legízletesebb fogása, ezek szerint érdemes lesz megkóstolni. A hús a meghatározó ebben a fogásban, és amitől ízletes lesz az a kókusztej, a jellegzetes fűszerek, mint a citromnád, a galanga, a thai chili és a salotta hagyma. Kétféle főzési metódust különböztetünk meg: ha a húst a kókusztejben készre főzzük csak, akkor a Gulai Rendang, de ha tovább főzzük, és szinte teljesen elforraljuk a folyadékot, akkor a Kalio Rendang az eredmény. Egyes ceremóniákon a Rendangot addig főzik, amíg sötétbarna, néha feketés színű nem lesz. Állítólag ez a legfinomabb, de egyben a leg munkaigényesebb főzési mód.

Elkészítési javaslat:

Hozzávalók: 1 tasak Rendang Curry Fűszerpaszta, 2 evőkanál olaj, 450 g csirke-, bárány-, vagy sertéshús, 400 ml kókusztej, friss kaffir lime levelek a tálaláshoz.

  • Hevíts olajat egy tapadásmentes serpenyőben, közepes hőfokra. Add hozzá a fűszerpasztát. Kevergetve süsd fél percig.
  • Add hozzá a húst, és süsd 2 percig. Öntsd hozzá a kókusztejet, fedd le és hagyd rotyogni alacsony hőfokon 30 percig.
  • Vedd le a fedőt, és hagyd főni rotyogva, alacsony hőfokon még 20 percig, vagy addig, amíg a hús omlósra nem fő.
  • Tálald rizzsel, kaffir lime levelekkel, újhagyma karikákkal díszítve.

 

Ár: 990 HUF
Rendeléshez kapott hűségpontok száma: 29 pont

Súly:

50 gramm

(19,8 HUF/gramm)

Raktáron

Maximális rendelhető mennyiség: 8 db
db
Kosárba

Információk:

Minőségét megőrzi: Show
Származási hely: Show
Összetevők: Show
Tápérték tartalom : Show

Kérdezz minket! Kérdezz minket!