Keresés

recept termék 

Főmenü

Hot Pot Alaplé Húsnak (bárány) - Csípős 200g

Hot Pot Alaplé Húsnak (bárány) - Csípős 200g Hot Pot Alaplé Húsnak (bárány) - Csípős 200g

Termék ismertető:

A Hot Pot levesalap Kelet-Ázsia szerte elterjedt főzési mód. Kínában az asztalt körbeűlő társaság maga főzi meg a középre helyezett forrásban lévő Satay Forró Levesben a neki tetsző ételdarabokat, egy különleges barátias, családias hangulat közepette. Ez a Hot Pot levesalaplé főleg Bárányhúsra lett alkotva, enyhén csípős, és főzhetünk benne bármilyen húst, pl. marhahúst vagy csirkehúst, mindent vékony szeletekre vágva.

Felhasználási javaslat: Kétféle elkészítési módban élvezhetjük ezt a dús leves alaplevet. Először készíthetünk belőle egy kiadós levest, 1,5-2,5 liter forrásban lévő vízhez adva, majd tehetünk bele szinte bármit, csirkehúst, marha- vagy sertéshúst, különféle zöldségeket, gombákat, ami kéznél van.

Másodszor, ez a legelterjedtebb mód: fogyaszthatjuk úgy, mint a kínaiak, akik elkészítik az alaplevet és az asztalon forrásban tartva valami főzőlappal, körbe tálalva a nyers hozzávalókat, mindenki maga főzi meg a lében a neki tetsző alapanyagokból. Ezek általában vékony szeletekre vágott bárányhús, marhahús, csirkehús,  nyers húsgolyók, garnéla rákok, friss tintahal darabok, tészták, vékonyra vágott zöldségek, szeletelt gombák lehetnek.

Elkészítési javaslat: A tasak tartalmát 1,5-2,5 liter forrásban lévő vízben old fel.

 

Ár: 1.695 HUF
Rendeléshez kapott hűségpontok száma: 50 pont

Súly:

200 gramm

(8,5 HUF/gramm)

Rendelésre

Raktárunkba Érkezik
2024-03-06

Maximális rendelhető mennyiség: 0 db
  Jelenleg nem rendelhető!

Információk:

Minőségét megőrzi: Show
Származási hely: Show
Tápérték tartalom : Show

Kérdezz minket! Kérdezz minket!