Keresés

recept termék 

Főmenü

Hunglay Curry Fűszerpaszta, Lobo

Hunglay Curry Fűszerpaszta, Lobo Hunglay Curry Fűszerpaszta, Lobo
Ezt a terméket az alábbi konyhák használják:
Thaiföld

Termék ismertető:

Ha dél-Thaiföld a Massaman Curry, akkor észak-Thaiföld a Hunglay Curry a kulináris térképen. Eredetileg az indiai kereskedők igénye szerint fűszerezett curry-k adták az alapot, majd kialakult ez a jellegzetes étel. Sűrű, piros és sárga színekkel, omlósra főtt hússal, a magyar ízbimbókat is mélyen megérinti. Szinte kizárólag sertéshúsból készítik, karaj, vagy hasalja, de más részéből is kiváló. Friss gyümölcs, a főzés végén hozzáadva, izgalmassá teszi. A Helyiek ananászdarabokkal, banánkarikákkal, vagy más gyümölcsökkel bolondítják meg. Idehaza, hozzáadhatunk finom magyar szezonális gyümölcsöket. 

Elkészítési javaslat:

Hozzávalók: 1 tasak Hunglay Curry fűszerpaszta, 250 g sertéshús darabolva, szójaszósz.

  • Old fel a tasak tartalmát 1 dl vízben, add hozzá a húst, főzd addig, amíg a hús megpuhul.
  • Ha kell, főzés közben adj hozzá több vizet, mert időközben elfőhet.
  • Tálald szeletelt gyömbérrel, savanyított fokhagymával, vagy más savanyúsággal, és halszósszal.

 

Ár: 495 HUF
Rendeléshez kapott hűségpontok száma: 14 pont

Súly:

60 gramm

(8,3 HUF/gramm)

Raktáron

Maximális rendelhető mennyiség: 22 db
db
Kosárba

Információk:

Minőségét megőrzi: Show
Származási hely: Show
Összetevők: Show
Tápérték tartalom : Show

Kérdezz minket! Kérdezz minket!