Keresés

recept termék 

Főmenü

Szingapúri Borsos Wok Fűszerpaszta, Főzőszósz, csípős

Szingapúri Borsos Wok Fűszerpaszta, Főzőszósz, csípős Szingapúri Borsos Wok Fűszerpaszta, Főzőszósz, csípős

Termék ismertető:

A Feketebors "Stir Fry", avagy Wokkozott ételek nagyon elterjedtek Szingapúrban és Malájziában. Éttermek, utcai kifőzdék készítik szinte mindenféle húsból, néha, számunkra meghökkentő alapanyagokból, mint kígyóhús, vagy teknősbékahús. A legelterjedtebb mégiscsak a marhahús, csirkehús, sertéshús vagy tarisznyarák és más tenger gyümölcsei.

Elkészítési javaslat: 15 perc alatt elkészíthető!

Hozzávalók: 1 tasak Singapore Black Pepper Stir Fry, 1-2 ek. növényi olaj, 450 g hús (marha, bárány, csirke, sertés), vagy tenger gyümölcsei, 100 g friss kápia vagy kaliforniai paprika falatnyi darabokra vágva, újhagyma, 2-3 cm hosszó darabokra vágva.

  • hevíts olajat a serpenyőben vagy a Wokban, közepes hőfokra
  • dobd a kockázott húst és a friss paprikát az olajra, állandó keverés mellett süsd 2 percig
  • add hozzá a tasak tartalmát és süsd még 2 percig, vagy mindaddig, amíg a hús átsül
  • díszítsd az újagymával és tálald rizzsel

 

Ár: 895 HUF
Rendeléshez kapott hűségpontok száma: 26 pont

Súly:

50 gramm

(17,9 HUF/gramm)

Raktáron

Maximális rendelhető mennyiség: 3 db
db
Kosárba

Információk:

Minőségét megőrzi: Show
Származási hely: Show
Összetevők: Show
Tápérték tartalom : Show

Kérdezz minket! Kérdezz minket!