Kategóriák
Most érkezett - Újdonságok (52)
Különlegességek-Ritkaságok (41)
Szója-, Osztriga- és Hal szószok (53)
Chili- és Egyéb Szószok, Paszták (96)
Fűszerkrém, Főzőszósz, Alaplé (133)
Konzerv, Leveskocka, Mustár (77)
Só, Cukor, Kivonat, Szirup (101)
Gyümölcskonzerv, Édesség, Lekvár (34)
Hunglay Curry Fűszerpaszta, Lobo
Termék ismertető:
Ha dél-Thaiföld a Massaman Curry, akkor észak-Thaiföld a Hunglay Curry a kulináris térképen. Eredetileg az indiai kereskedők igénye szerint fűszerezett curry-k adták az alapot, majd kialakult ez a jellegzetes étel. Sűrű, piros és sárga színekkel, omlósra főtt hússal, a magyar ízbimbókat is mélyen megérinti. Szinte kizárólag sertéshúsból készítik, karaj, vagy hasalja, de más részéből is kiváló. Friss gyümölcs, a főzés végén hozzáadva, izgalmassá teszi. A Helyiek ananászdarabokkal, banánkarikákkal, vagy más gyümölcsökkel bolondítják meg. Idehaza, hozzáadhatunk finom magyar szezonális gyümölcsöket.
Elkészítési javaslat:
Hozzávalók: 1 tasak Hunglay Curry fűszerpaszta, 250 g sertéshús darabolva, szójaszósz.
- Old fel a tasak tartalmát 1 dl vízben, add hozzá a húst, főzd addig, amíg a hús megpuhul.
- Ha kell, főzés közben adj hozzá több vizet, mert időközben elfőhet.
- Tálald szeletelt gyömbérrel, savanyított fokhagymával, vagy más savanyúsággal, és halszósszal.
Ár: | 495 HUF | |
Rendeléshez kapott hűségpontok száma: | 14 pont | |
Súly: |
60 gramm |
|
(8,3 HUF/gramm) |
||
Raktáron |
||
Maximális rendelhető mennyiség: | 22 db | |
db |
|
Információk:
Minőségét megőrzi: | 2025-02-20 |
|||||||||||||||||
Származási hely: | Thaiföld |
|||||||||||||||||
Összetevők: | ||||||||||||||||||
salotta hagyma, fokhagyma, fűszerek (kurkuma, római kömény, fahéj), chili, só, rákpaszta ( rák, só), citromnád, tamarind.
|
||||||||||||||||||
Tápérték tartalom : | ||||||||||||||||||
Tápérték 100 g/ml termékben:
|
hírlevél feliratkozás
Keresés