Keresés

recept termék 

Főmenü

Döner Kebab Fűszerpác Fűszerszóróban

Döner Kebab Fűszerpác Fűszerszóróban Döner Kebab Fűszerpác Fűszerszóróban

Termék ismertető:

A híres Bursa-i Kebab, melyet az Iskender Család talált fel a 19. században és terjedt el egész Európában, méltán népszerű nálunk is. Ennek a fűszerezése ugyan titkos, de ez a fűszerkeverék közel lehet az eredeti ízvilághoz. A Kebab elkészítésének a lényege a hús alapos bepácolása ebben a fűszerkeverékben.

Felhasználási javaslat: Készíthetjük rétegelt húsból sütőben, nyársra húzott rétegelt húsból grillezve, a pácolás mindenkor szükséges. Jól illik a különféle húsfajtákhoz, mindegy, hogy bárányból, marhából vagy csirkéből készítjük a Kebabunkat. Alaposan dörzsöljük be a húst ezzel a keverékkel, majd hagyjuk pihenni egy éjszakán át a hűtőben, lefedve.

Jó tudni: Az 1960-as években a Kebab-ot a Török vendégmunkások hozták magukkal Németországba. Ma már a legnépszerűbb utcai és gyorsétkezde étel. A Kebab Görög változata a Gyros, (forgó-t jelent), de ennek fűszerezése eltér a Döner Kebab-étól.

 

Ár: 695 HUF
Rendeléshez kapott hűségpontok száma: 20 pont

Súly:

50 gramm

(13,9 HUF/gramm)

Raktáron

db
Kosárba

Információk:

Minőségét megőrzi: Show
Származási hely: Show
Összetevők: Show

Kérdezz minket! Kérdezz minket!