Kategóriák
Most érkezett - Újdonságok (38)
Különlegességek-Ritkaságok (41)
Szója-, Osztriga- és Hal szószok (51)
Chili- és Egyéb Szószok, Paszták (87)
Fűszerkrém, Főzőszósz, Alaplé (130)
Konzerv, Leveskocka, Mustár (72)
Só, Cukor, Kivonat, Szirup (77)
Gyümölcskonzerv, Édesség, Lekvár (28)
Döner Kebab Fűszerpác Fűszerszóróban


Termék ismertető:
A híres Bursa-i Kebab, melyet az Iskender Család talált fel a 19. században és terjedt el egész Európában, méltán népszerű nálunk is. Ennek a fűszerezése ugyan titkos, de ez a fűszerkeverék közel lehet az eredeti ízvilághoz. A Kebab elkészítésének a lényege a hús alapos bepácolása ebben a fűszerkeverékben.
Felhasználási javaslat: Készíthetjük rétegelt húsból sütőben, nyársra húzott rétegelt húsból grillezve, a pácolás mindenkor szükséges. Jól illik a különféle húsfajtákhoz, mindegy, hogy bárányból, marhából vagy csirkéből készítjük a Kebabunkat. Alaposan dörzsöljük be a húst ezzel a keverékkel, majd hagyjuk pihenni egy éjszakán át a hűtőben, lefedve.
Jó tudni: Az 1960-as években a Kebab-ot a Török vendégmunkások hozták magukkal Németországba. Ma már a legnépszerűbb utcai és gyorsétkezde étel. A Kebab Görög változata a Gyros, (forgó-t jelent), de ennek fűszerezése eltér a Döner Kebab-étól.
Ár: | 695 HUF | |
Rendeléshez kapott hűségpontok száma: | 20 pont | |
Súly: |
50 gramm |
|
(13,9 HUF/gramm) |
||
Raktáron |
||
db |
|
Információk:
Minőségét megőrzi: | ![]() |
2025-05-16 |
|
Származási hely: | ![]() |
Magyarország |
|
Összetevők: | ![]() | ||
só, oregano, fokhagyma, hagyma, chili, feketebors, fahéj, kakukkfű, majoranna, koriander, szercsendió, petrezselyem, gyömbér, paprika, római kömény, mustármag.
Mesterséges színezéket, tartósítószert, ízfokozót nem tartalmaz!
|
hírlevél feliratkozás
Keresés