Keresés

recept termék 

Főmenü

Szójaszósz Shoyu

Szójaszósz Shoyu Szójaszósz Shoyu
Ezt a terméket az alábbi konyhák használják:
Japán

Termék ismertető:

A Shoyu szójaszósz a japán konyha alapja, szószok, mártogató szószok nélkülözhetetlen alapanyaga, de a főzéshez is a leggyakrabban használt szójaszósz Japánban. Válogatott szójababból és búzából készült, 6 hónapos hagyományos erjesztéssel.

Felhasználási javaslat: Wasabi pasztával keverve, a Sushi mártogató szósza, de ugyanezt fogyasztják a japánok a Sashimi-hoz is, és mi is ha az igazi japán ízvilágra vágyunk. Ezenkívül természetesen használjuk mindenféle ételek ízesítésére, sózására, levesek, stir-fry (dobva-rázva), raguk, főzelékek, pörköltek, stb.

 

Ár: 1.595 Ft
Rendeléshez kapott hűségpontok száma: 47 pont

Térfogat:

250 ml

(6,4 Ft/ml)

Raktáron

db
Kosárba

Információk:

Minőségét megőrzi: Show
Származási hely: Show
Összetevők: Show

Kérdezz minket! Kérdezz minket!