Keresés

recept termék 

Főmenü

Jiuken Maojian Zöldtea Fémdobozban

Jiuken Maojian Zöldtea Fémdobozban Jiuken Maojian Zöldtea Fémdobozban

Termék ismertető:

Jiuken Maojian egy híres kínai zöld tea, amelyet a Jiuken-hegyek területén, a Hu'nan tartományban termesztenek. Ez a tea a Maojian kategóriába tartozik, ami azt jelenti, hogy a levelek végén apró, gyakran fehér vagy ezüstös "szőrszálak" láthatók.

Illat és Ízvilág: A Jiuken Maojian teának általában friss, virágos illata van, amelyet a zöld teákra jellemző könnyed, friss ízvilág kísér.

Szín: A kész tea főzetének színe általában világos zöld, ami a zöld teákra jellemző.

Levelek: A Jiuken Maojian tea levelei apróak, zöldes színűek és hegyes formájúak. Ezek a szőrszálak hozzájárulnak a tea jellegzetes megjelenéséhez.

Elkészítési javaslat:

  1. Víz: Használj friss, hideg vizet. A legjobb eredmény érdekében ne használj előre felmelegített vagy újra felforralt vizet.
  2. Hőmérséklet: Melegítsd fel a vizet körülbelül 75-85°C-ra (kb. 167-185°F). A forró víz túl magas hőmérséklete előidézheti a tea kesernyés ízét.
  3. Mennyiség: Általában ajánlott 1 teáskanálnyi (2-3 gramm) Jiuken Maojian tealevél 200 ml vízre. Az arányt igény szerint lehet módosítani.
  4. Áztatás: Áztasd a teát 2-3 percig az első áztatásnál. A Jiuken Maojian teát többször is áztatni (kb. 2-3 alkalommal), így a tealevelek újra kihasználhatók.
  5. Csésze: Használj üveg, porcelán vagy kerámia teáscsészét a tea fogyasztásához. Az üveg lehetővé teszi, hogy megcsodáld a levelek mozgását a vízben.

Megjegyzés: A Jiuken Maojian tea ideális a délelőtt folyamán, mivel frissítő hatású.

Ajánlott kísérők lehetnek hozzá a könnyű snackek, mint például a gyümölcsök vagy a rizsből készült édességek, snackek.

 

Ár: 1.895 HUF
Rendeléshez kapott hűségpontok száma: 56 pont

Súly:

30 gramm

(63,2 HUF/gramm)

Raktáron

Maximális rendelhető mennyiség: 6 db
db
Kosárba

Információk:

Minőségét megőrzi: Show
Származási hely: Show
Összetevők: Show

Kérdezz minket! Kérdezz minket!