Keresés

recept termék 

Főmenü

Sárgarépa dara, granulátum 40g

Sárgarépa dara, granulátum 40g Sárgarépa dara, granulátum 40g

Termék ismertető:

A sárgarépa szárított granulátuma kényelmes és hosszan eltartható alternatíva a friss sárgarépához képest, amely sokféle étel ízét és textúráját gazdagíthatja.

Felhasználási javaslat: 

  1. Levesek és Pörköltök:
    • Levesek: Adjunk hozzá sárgarépa granulátumot a levesekhez a természetes íz és szín fokozásához.
    • Pörköltök: Keverjük bele a húsos ételekbe a sárgarépa ízének gazdagításához.
  2. Szószok és Pástétomok:
    • Szószok: Használjuk a sárgarépa granulátumot a szószokban, például paradicsomos mártásokban.
    • Pástétomok: Keverjük bele a húsos pástétomokba a textúra és íz fokozása érdekében.
  3. Zöldségfőzelékek és Raguk:
    • Főzelékek: Készítsünk zöldségfőzelékeket a sárgarépa granulátummal gazdagítva.
    • Raguk: Adjon hozzá ragukhoz a sárgarépa édes és karakteres ízének eléréséhez.
  4. Bab- és Zöldségételek:
    • Babfélék: Keverjük bele babfélékbe a sárgarépa granulátumot gazdagítás céljából.
    • Zöldségételek: Használjuk fűszerezésként különféle zöldségételekhez.
  5. Pékáruk és Tészták:
    • Pékáruk: Keverjük bele a kenyerekbe és a péksüteményekbe a sárgarépa íz és szín növeléséhez.
    • Tészták: Adjon hozzá a tésztaszószokhoz a sárgarépa aromájának növelése érdekében.
  6. Édes és Sós Ételek:
    • Édességek: Használjuk a sárgarépa granulátumot az édes ételekben, például muffinokban vagy süteményekben.
    • Sós Ételek: Kombináljuk sós ételekkel, például rizses ételekkel vagy salátákkal.
  7. Tippek:
    • Áztatás: Áztassuk be a sárgarépa granulátumot meleg vízben vagy levesben, hogy hidratáljuk és fokozzuk az ízét.

Kreativitás: Kombináljuk más zöldségekkel és fűszerekkel az egyedi ízkombinációk létrehozása érdekében.

 

Ár: 240 HUF
Rendeléshez kapott hűségpontok száma: 7 pont

Súly:

40 gramm

(6,0 HUF/gramm)

Raktáron

db
Kosárba

Információk:

Minőségét megőrzi: Show
Származási hely: Show
Latin név: Show

Kérdezz minket! Kérdezz minket!