Kategóriák
Most érkezett - Újdonságok (45)
Különlegességek-Ritkaságok (41)
Szója-, Osztriga- és Hal szószok (51)
Chili- és Egyéb Szószok, Paszták (88)
Fűszerkrém, Főzőszósz, Alaplé (131)
Konzerv, Leveskocka, Mustár (72)
Só, Cukor, Kivonat, Szirup (98)
Gyümölcskonzerv, Édesség, Lekvár (28)
Póréhagyma pehely, kocka


Termék ismertető:
A szárított póréhagyma kényelmes és hosszan eltartható alternatíva a friss póréhagymához képest, és széles körben alkalmazható a konyhában, hogy ízesítse és gazdagítsa az ételek ízvilágát.
Felhasználási javaslat:
- Levesek és Párolt Ételek:
- Levesek: Adjunk hozzá szárított póréhagymát levesekhez, hogy mélyebb ízt és aromát érjünk el.
- Párolt Zöldségek: Kiváló választás párolt zöldségekhez vagy párolt rizshez.
- Húsételek és Tészták:
- Húsételek: Használjuk fűszerezésként húsokhoz, például csirkéhez vagy marhához.
- Tésztaszószok: Készítsünk tésztaszószokat vagy paradicsom alapú mártásokat a szárított póréhagymával.
- Fűszerkeverékek és Péktermékek:
- Fűszerkeverékek: Alapvető összetevője fűszerkeverékeknek, például hagymás fűszerkeveréknek.
- Péktermékek: Keverjük bele kenyerekbe, pogácsákba vagy sütikbe a póréhagyma ízének fokozásához.
- Saláták és Szendvicsek:
- Salátákhoz: Szórjuk a szárított póréhagymát friss salátákhoz vagy salátakeverékekhez.
- Szendvicsek: Használjuk szendvicsek fűszerezésére vagy tölteléknek.
- Gyors Ételek:
- Gyors Ételek: Ideális olyan ételekhez, amelyekhez gyorsan szeretnénk hozzáadni hagyma ízt anélkül, hogy a friss hagymát fel kellene vágni.
- Tippek:
- Áztatás: Mielőtt hozzáadnánk az ételhez, áztassuk be egy kis mennyiségű meleg vízben vagy húslevesben, hogy újra hidratáljuk és kifejlesszük az ízét.
Ár: | 245 HUF | |
Rendeléshez kapott hűségpontok száma: | 7 pont | |
Súly: |
20 gramm |
|
(12,3 HUF/gramm) |
||
Raktáron |
||
Maximális rendelhető mennyiség: | 21 db | |
db |
|
Információk:
Minőségét megőrzi: | ![]() |
2025-06-30 |
Származási hely: | ![]() |
Kína |
Latin név: | ![]() |
Allium ampeloprasum var. porrum |
hírlevél feliratkozás
Loading...
Keresés