Kategóriák
Most érkezett - Újdonságok (32)
Ajándékötletek, Főzőszettek (36)
Különlegességek-Ritkaságok (36)
Szója-, Osztriga- és Hal szószok (51)
Chili- és Egyéb Szószok, Paszták (78)
Fűszerkrém, Főzőszósz, Alaplé (122)
Konzerv, Leveskocka, Mustár (72)
Só, Cukor, Kivonat, Szirup (76)
Gyümölcskonzerv, Édesség, Lekvár (27)
Mustármag, Fekete-Barna, egész - 100 g-os kiszerelés


Termék ismertető:
A Fekete vagy Barna Mustármag, más megnevezéssel, Francia Mustár nem annyira ismert, mint a sárga változata, amelyből a legtöbb mustárt készítik. De a Barna mustár adja az alapját a Bordeaux-i mustárnak, emiatt szép sötétbarnás színű mustár az eredmény.
Felhasználási javaslat: Házi mustár készítésére, őrölt Sárga mustárral keverve, magos mustár lesz az eredmény. Indiai ételekhez szokás megpirítani a magvakat egy olajos serpenyőben, de vigyázat: a magok hő hatására pattogni fognak, érdemes lefedni a serpenyőt. Indiai Curry- és Lencseételek kötelező hozzávalója, fűszerkeverékek, főleg egész fűszerekből készített keverékekben használjuk, hogy ezeket a felhasználás előtt mozsárban vagy kézi kerámia őrlőben, borsőrlőben finomra őröljük.
Ár: | 450 HUF | |
Rendeléshez kapott hűségpontok száma: | 13 pont | |
Súly: |
100 gramm |
|
(4,5 HUF/gramm) |
||
Raktáron |
||
Maximális rendelhető mennyiség: | 30 db | |
db |
|
Információk:
Minőségét megőrzi: | ![]() |
2024-07-31 |
Származási hely: | ![]() |
India |
Latin név: | ![]() |
Brassica nigra |
hírlevél feliratkozás
Keresés