Kategóriák
Most érkezett - Újdonságok (44)
Különlegességek-Ritkaságok (41)
Szója-, Osztriga- és Hal szószok (51)
Chili- és Egyéb Szószok, Paszták (88)
Fűszerkrém, Főzőszósz, Alaplé (131)
Konzerv, Leveskocka, Mustár (71)
Só, Cukor, Kivonat, Szirup (99)
Gyümölcskonzerv, Édesség, Lekvár (28)
Termékek Alapfűszerek kategóriában:
Az Ajwain, Lovage seed, vagy Ajowan, fűszer is és gyógynövény is. Eredetileg Egyiptomból származik, íze hasonló a kakukkfűhöz, csak jóval intenzívebb. ....>>Tovább
Az Ajwain, Lovage seed, vagy Ajowan, fűszer is és gyógynövény is. Eredetileg Egyiptomból ....>>Tovább
Éretlen, zöld, szárított mangó őrölve, ez az Amchoor. Észak Indiai konyha nagyon kedvelt fűszere a mangópor, minden olyan ételben, ahol a gyümölcsös savasság kívánatos. ....>>Tovább
Éretlen, zöld, szárított mangó őrölve, ez az Amchoor. Észak Indiai konyha nagyon kedvelt ....>>Tovább
Ancho, Mulato, Morita, Chipotle, Guajillo, Pasilla, ezekkel készítik a Mexikóiak az eredeti Chili con Carne méltán híres fogásukat. ....>>Tovább
Ancho, Mulato, Morita, Chipotle, Guajillo, Pasilla, ezekkel készítik a Mexikóiak az eredeti ....>>Tovább
Az Ánizsmag a klasszikus mediterrán fűszer, amit már az ókorban és a középkorban is nagyon kedveték. Népies nevei: bécsi kömény, illatos ánizs. ....>>Tovább
Az Ánizsmag a klasszikus mediterrán fűszer, amit már az ókorban és a középkorban is nagyon ....>>Tovább
A Babér a mediterrán fűszerek és ételek nélkülözhetetlen hozzávalója, az olasz konyha alapfűszere, a bouquet garni és a herbes de provence fontos összetevője. ....>>Tovább
A Babér a mediterrán fűszerek és ételek nélkülözhetetlen hozzávalója, az olasz konyha ....>>Tovább
A Bazsalikom mediterrán fűszer, nagyon régóta használják. Gyógyteaként is számontartjuk, mert csökkenti a felfúvódást, étvágygerjesztő és köhögéscsillapító. ....>>Tovább
A Bazsalikom mediterrán fűszer, nagyon régóta használják. Gyógyteaként is számontartjuk, ....>>Tovább
Különösen a vadételekhez, vadhúsokhoz, vaddisznópörkölthöz, szarvasragu, szarvaspörkölt, de mártások, vadpácok, húspácok ízesítésére, sőt, húsok füstöléséhez is kitűnő. ....>>Tovább
Különösen a vadételekhez, vadhúsokhoz, vaddisznópörkölthöz, szarvasragu, szarvaspörkölt, ....>>Tovább
A Borsikafű, más neveken borsfű, csombor, kerti méhfű, bécsi rozmaring az erdélyi konyha kedvelt fűszere, de a régi magyar konyha is előszeretettel használta. ....>>Tovább
A Borsikafű, más neveken borsfű, csombor, kerti méhfű, bécsi rozmaring az erdélyi konyha ....>>Tovább
A Cayenne gyakran használt fűszer, főleg ott, ahol a csípős ételeket szeretik, Koreában, Kínában (Szechuánban), és a többi Távol-Keleti konyhákban, valamint Mexikóban. ....>>Tovább
A Cayenne gyakran használt fűszer, főleg ott, ahol a csípős ételeket szeretik, Koreában, ....>>Tovább
A cékla a természetes bíbor vagy vörös ételszínezék, ételfesték, amely rengeteg vitamint is tartalmaz, pl. C, B1, B2, B6, ezen kívül számos ásványi anyagot, (vas, szilícium, réz, nátrium, kálium, kalcium, magnézium, foszfor, jód, bór, mangán, lítium), tartalmaz. ....>>Tovább
A cékla a természetes bíbor vagy vörös ételszínezék, ételfesték, amely rengeteg vitamint ....>>Tovább
Szárított különleges Chilifajták, csípősek, de van extrém csípős. Mozsárban törjük használat előtt, így nem veszít a csípősségéből. ....>>Tovább
Szárított különleges Chilifajták, csípősek, de van extrém csípős. Mozsárban törjük ....>>Tovább
Kíválóan alkalmas az ételek utóízesítésére és díszítésére. Csípős, javasoljuk az óvatos kitapasztalását, hogy a megfelelő adagot ízlésünknek megfelelően tudjuk beállítani. ....>>Tovább
Kíválóan alkalmas az ételek utóízesítésére és díszítésére. Csípős, javasoljuk az ....>>Tovább
Az ősi maya konyha, de a mai mexikói konyha is erre a csípős fűszer fajtára épül. A dél-kelet Ázsiai, az indiai konyha is rendszeresen ezt használja. ....>>Tovább
Az ősi maya konyha, de a mai mexikói konyha is erre a csípős fűszer fajtára épül. A ....>>Tovább
Dél-kelet Ázsiai konyhák kedvelt fűszere, de Indiában is nagyon népszerű. Fogyasszuk rendszeresen, mert serkenti az emésztést, és megóvja a gyomor nyálkahártyáját az alkohol károsító hatásától. ....>>Tovább
Dél-kelet Ázsiai konyhák kedvelt fűszere, de Indiában is nagyon népszerű. Fogyasszuk ....>>Tovább
Nem összetévesztendő a hibásan elnevezett Thai Citromfűvel, amit Citromnádnak kellene nevezni, ennek a fűszernek a leveleit hasznosítjuk, ételben, teában. ....>>Tovább
Nem összetévesztendő a hibásan elnevezett Thai Citromfűvel, amit Citromnádnak kellene ....>>Tovább
A Thai Citromnád a legjellegzetesebb ízesítés Dél-Kelet Ázsiában. Ha nincs friss kéznél, akkor a porított változatát javasoljuk használni. ....>>Tovább
A Thai Citromnád a legjellegzetesebb ízesítés Dél-Kelet Ázsiában. Ha nincs friss kéznél, ....>>Tovább
Széles körben használják a kínai-, és az indiai konyhában, ahol az egyik fő összetevője a garam masalának, de a legtöbb ázsiai országokban is használják. ....>>Tovább
Széles körben használják a kínai-, és az indiai konyhában, ahol az egyik fő összetevője a ....>>Tovább
Indiában mindennapi használatos fűszer, főleg levesekben, curry-kban. A szárított leveleket a főzés végén eltávolítják. Curry keverékek alapanyaga. ....>>Tovább
Indiában mindennapi használatos fűszer, főleg levesekben, curry-kban. A szárított leveleket a ....>>Tovább
Indiában igencsak népszerű, mindennapi fűszer. Ajánlatos a főzést a magok pirításával kezdeni, mert így hozza friss ízét. Görcsoldó tulajdonsága van, felfúvódást, gázképződést enyhíti. ....>>Tovább
Indiában igencsak népszerű, mindennapi fűszer. Ajánlatos a főzést a magok pirításával ....>>Tovább
Ennek az íze édesebb, kifinomultabb, mint a Kasszia Fahéj, amely általában nagyon olcsó is. Ez az igazi Fahéj, a többit nem is Fahéjnak, hanem Kassziának kellene hívni. ....>>Tovább
Ennek az íze édesebb, kifinomultabb, mint a Kasszia Fahéj, amely általában nagyon olcsó is. ....>>Tovább
A régi magyar konyha nemcsak az édes alapú recepteknél, hanem a levesekhez és a sültekhez kínált mártásokba is teszünk belőle egy-egy csipetnyit. ....>>Tovább
A régi magyar konyha nemcsak az édes alapú recepteknél, hanem a levesekhez és a sültekhez ....>>Tovább
Az őrölt Fahéjat a régi magyar konyha nemcsak az édes alapú receptekhez, de levesekhez, sültekhez kínált mártásokba is használta. A gyógyászatban emésztésserkentő, étvágyjavító, gyomorerősítő hatása miatt használják. ....>>Tovább
Az őrölt Fahéjat a régi magyar konyha nemcsak az édes alapú receptekhez, de levesekhez, ....>>Tovább
A Fehérbors a legnépszerűbb és a legismertebb fűszer a világon. Íze csípős, illata jellegzetes. Az érett borsszemek héját eltávolítják, enyhébb, mint a fekete bors. ....>>Tovább
A Fehérbors a legnépszerűbb és a legismertebb fűszer a világon. Íze csípős, illata ....>>Tovább
Egész Fekete borsot akkor teszünk az ételbe, ha azt sokáig kell főzni: van idő arra, hogy íze, aromája az ételbe kerüljön. ....>>Tovább
Egész Fekete borsot akkor teszünk az ételbe, ha azt sokáig kell főzni: van idő arra, hogy ....>>Tovább
Könnyen tárolható, aromáját megtartja, ha légmentesen zárt edényben tárolhuk. Kiváló tartalék fokhagyma. ....>>Tovább
Könnyen tárolható, aromáját megtartja, ha légmentesen zárt edényben tárolhuk. Kiváló ....>>Tovább
Ízesítsük ételeinket füstölt paprikával, hogy a kellemes füstölt ízt az ételekbe csempészhessük, és olyan élményben legyen részünk, mintha szabadtűzön főztük volna ételünket. ....>>Tovább
Ízesítsük ételeinket füstölt paprikával, hogy a kellemes füstölt ízt az ételekbe ....>>Tovább
A Fűszerkömény, azon kívül, hogy sokféle ételben használt fűszer a magyar konyhában, gyógyhatása a nehéz ételek emésztésében segít, de a felfúvódást is enyhíti. ....>>Tovább
A Fűszerkömény, azon kívül, hogy sokféle ételben használt fűszer a magyar konyhában, ....>>Tovább
Kínában és az Indiai-szigeteken előforduló, gyömbérszerű gyökérnövény. Barnáspiros színű, markáns ízű, csípős, fűszeres aromájú. Gyógynövényként is ismert Távol-Keleten, ....>>Tovább
Kínában és az Indiai-szigeteken előforduló, gyömbérszerű gyökérnövény. Barnáspiros ....>>Tovább
Súly: 100 gramm
A Görögszéna levél nagyon népszerű fűszer a Közel-keleten és Indiában, használják chutney, sambhar és a berbere fűszerkeverékben is. Sajt és élelmiszer színező anyag. ....>>Tovább
A Görögszéna levél nagyon népszerű fűszer a Közel-keleten és Indiában, használják ....>>Tovább
Az ásványi anyag tartalma segít a csontritjulás megelőzésében, de van, ahol afrodiziákumként tartják számon. ....>>Tovább
Az ásványi anyag tartalma segít a csontritjulás megelőzésében, de van, ahol ....>>Tovább
A gyömbér egy nagyon fontos konyhai alapanyag, a régi magyar konyha is használta napi szinten. Könnyű termeszteni a konyhakertben. ....>>Tovább
A gyömbér egy nagyon fontos konyhai alapanyag, a régi magyar konyha is használta napi szinten. ....>>Tovább
A hibiszkuszvirág íze frissítő, savanykás, C-vitaminban is gazdag, erősen vérnyomáscsökkentő, és a teája szép vörös színű, koffeinmentes. Ételünket pikánssá teszi, vörös színűre festi. ....>>Tovább
A hibiszkuszvirág íze frissítő, savanykás, C-vitaminban is gazdag, erősen ....>>Tovább
Sok mediterrán ihletésű raguk, levesek fűszerezésére, de jól illik a burgonyafőzelékhez, a paradicsomos ételekhez, halhoz és a káposztás ételekhez is. ....>>Tovább
Sok mediterrán ihletésű raguk, levesek fűszerezésére, de jól illik a burgonyafőzelékhez, a ....>>Tovább
Az egyik legrégebben használt fűszernövényünk. Sok magyar étel elképzelhetetlen nélküle, túrós, tejfölös, vagy tökös ételek. A Skandináv országokban igen kedvelt fűszer. ....>>Tovább
Az egyik legrégebben használt fűszernövényünk. Sok magyar étel elképzelhetetlen nélküle, ....>>Tovább
Részben kedvelt sütemény fűszerező, részben curry-k, húsételek meghatározó fűszere. ....>>Tovább
Részben kedvelt sütemény fűszerező, részben curry-k, húsételek meghatározó fűszere. ....>>Tovább
Mediterrán vidékről származó, ősidők óta ismert és használt fűszer. Illóolajban gazdag, szinte minden fűszerkeverék, ami a távoli Ázsiából származik, tartalmaz koriandert. ....>>Tovább
Mediterrán vidékről származó, ősidők óta ismert és használt fűszer. Illóolajban gazdag, ....>>Tovább
A szárított koriander levélnek nem annyira intenzív az íze, mint a frissnek, bátrabban használható ételeinkben. Az indiai, távol-keleti konyhák kedvelt zöldfűszere. ....>>Tovább
A szárított koriander levélnek nem annyira intenzív az íze, mint a frissnek, bátrabban ....>>Tovább
Az őrölt Kurkumát manapság nemcsak fűszernövényként tartjuk számon, de jelentős gyógynövényként is. ....>>Tovább
Az őrölt Kurkumát manapság nemcsak fűszernövényként tartjuk számon, de jelentős ....>>Tovább
A Lestyán egy ősrégi magyar fűszer, minden falusi kertben megtalálható volt, mind friss, mind szárított formában találkozhattunk vele. Manapság egyre gyakrabban találkozhatunk vele, az egzotikus recepteknek köszönhetően. ....>>Tovább
A Lestyán egy ősrégi magyar fűszer, minden falusi kertben megtalálható volt, mind friss, mind ....>>Tovább
burgonyaleves, gombaleves, krumplifőzelék, babfőzelék, különféle mártások, a legtöbb húsétel, pl. szárnyasok, vadhúsok, de húskészítmények, pl. kolbászok, hurkák, töltelékek, pástétomok fűszerezésére. ....>>Tovább
burgonyaleves, gombaleves, krumplifőzelék, babfőzelék, különféle mártások, a legtöbb ....>>Tovább
Pácoláshoz, savanyúságok készítésénél, húsételekhez remekül használható. Saját, házi készítésű Mustárhoz. ....>>Tovább
Pácoláshoz, savanyúságok készítésénél, húsételekhez remekül használható. Saját, ....>>Tovább
Ezt a mustárféleséget gyakran használják az indiai konyhában, pl a curry-k egyik alapanyaga, rai néven ismert. Házi készítésű mustár alapanyaga. ....>>Tovább
Ezt a mustárféleséget gyakran használják az indiai konyhában, pl a curry-k egyik alapanyaga, ....>>Tovább
Az Oregano sokak számára egyenlő az olasz konyhával, pizza, paradicsommártások, stb. Mára egész Európában elterjedt, így nálunk is, itt úgy hívjuk, hogy Szurokfű. ....>>Tovább
Az Oregano sokak számára egyenlő az olasz konyhával, pizza, paradicsommártások, stb. Mára ....>>Tovább
A Paszternák gyökér egy a petrezselyemre hasonlító zöldségféleség, de gyökere édeskésebb, jellegzetes ízű. Értékes tápértékei a fehérje, a pektin és a C-vitamin. ....>>Tovább
A Paszternák gyökér egy a petrezselyemre hasonlító zöldségféleség, de gyökere ....>>Tovább
A petrezselyem mindennapi fűszernövényünk, sokféle ételben használjuk, de a petrezselyem gyógynövény is. ....>>Tovább
A petrezselyem mindennapi fűszernövényünk, sokféle ételben használjuk, de a petrezselyem ....>>Tovább
Aromája egyesek szerint enyhén csípős, földes és füstös ízű. Sok egzotikus fűszerkeverék alapanyaga, ....>>Tovább
Aromája egyesek szerint enyhén csípős, földes és füstös ízű. Sok egzotikus ....>>Tovább
A Rózsaborsnak a díszítő hatása a legértékesebb, összekeverve a többi borssal dekoratív hatású. ....>>Tovább
A Rózsaborsnak a díszítő hatása a legértékesebb, összekeverve a többi borssal dekoratív ....>>Tovább
A Paella, a Piláf, a marseille-i halleves, arab rizsételek, egyes curry-k kihagyhatatlan fűszere. A Skandinávok karácsonyi fűszere, készítenek vele „Sáfrányos Lucia macskát” (sütemény). A húslevesbe szórt két-három szál csodás színt, ízt ad a levesnek. ....>>Tovább
A Paella, a Piláf, a marseille-i halleves, arab rizsételek, egyes curry-k kihagyhatatlan ....>>Tovább
Súly: 30 gramm
Ez a durvára darált borskeverék grillezett ételek, halak, de főleg húsok fűszere. ....>>Tovább
Ez a durvára darált borskeverék grillezett ételek, halak, de főleg húsok fűszere. ....>>Tovább
Savanyúságok, karácsonyi édességek, sütemények, gyümölcskompótok, gyümölcslevesek, húsos ételek, paradicsomos ételek, forralt bor, páclevek, szeszes italok ízesítésére. Használjuk mértékkel, mert könnyen túlfűszerezetté válik az ételünk. ....>>Tovább
Savanyúságok, karácsonyi édességek, sütemények, gyümölcskompótok, gyümölcslevesek, ....>>Tovább
A Távol-keleti konyhák, ezek közül főleg az indiai konyha fontos kalcium forrása. Dekoratív, ha egészben szórjuk a kész ételekre. ....>>Tovább
A Távol-keleti konyhák, ezek közül főleg az indiai konyha fontos kalcium forrása. Dekoratív, ....>>Tovább
Édespetrezselyemnek is híják, enyhén édeskés, ánizsra emlékezető íze miatt. A méltán híres francia fűszerkeverék, a Fines Herbes egyik fő alkotóeleme. ....>>Tovább
Édespetrezselyemnek is híják, enyhén édeskés, ánizsra emlékezető íze miatt. A méltán ....>>Tovább
Minden olyan ételbe való, amiben friss vöröshagymát használunk. Használhatjuk saját fűszerkeverékek egyik összetevőjeként is. ....>>Tovább
Minden olyan ételbe való, amiben friss vöröshagymát használunk. Használhatjuk saját ....>>Tovább
A Shusi, és a Sashimi nélkülözhetetlen hozzávalója, kiváló japán tormából készült, első osztályú paszta. Nem csak sushihoz, de izgalmas még grillezett húsokhoz, különféle ázsiai ételekhez. ....>>Tovább
A Shusi, és a Sashimi nélkülözhetetlen hozzávalója, kiváló japán tormából készült, ....>>Tovább
Zellergyökér, Zellerlevél, Zellermag szárított fűszerek, zöldségek. Fűszerként, gyógynövényként használjuk. ....>>Tovább
Zellergyökér, Zellerlevél, Zellermag szárított fűszerek, zöldségek. Fűszerként, ....>>Tovább
Tulajdonképpen éretlen borsszem, melyben „megölik” a feketedést okozó enzimeket. Steak-ek, húsok borsa. ....>>Tovább
Tulajdonképpen éretlen borsszem, melyben „megölik” a feketedést okozó enzimeket. Steak-ek, ....>>Tovább
hírlevél feliratkozás
Keresés