Kategóriák
Most érkezett - Újdonságok (32)
Ajándékötletek, Főzőszettek (36)
Különlegességek-Ritkaságok (36)
Szója-, Osztriga- és Hal szószok (51)
Chili- és Egyéb Szószok, Paszták (78)
Fűszerkrém, Főzőszósz, Alaplé (122)
Konzerv, Leveskocka, Mustár (72)
Só, Cukor, Kivonat, Szirup (76)
Gyümölcskonzerv, Édesség, Lekvár (27)
Acél Wok, 38 cm, fanyelű, Gömbölyű aljú


Termék ismertető:
A wok univerzálisan használható konyhai eszköz, segítségével lehet kevés, vagy bő olajban sütni, főzni, párolni, vagy a fölé helyezett bambusz gőzölő edényekben gőzölni. A wok a kínai konyha elengedhetetlen része, de mára már az egész világon használják. Ez a Wok szénacélból készült.
Előnye, hogy gyorsan felforrósodik, és gyorsan le is hűl, ez várható el egy Woktól, ha autentikus ételeket szeretnénk készíteni.
A wok használható bő olajban sütésre, kevés olajban sütésre vagy pirításra, párolásra, főzésre, gőzölésre. A legjellemzőbb eljárás szerint kevés olajat (2-3 evőkanál) a wokban felforrósítunk, majd ebben hirtelen sütjük a húst, vagy zöldségeket. Az olajnak nagyon forrónak kell lennie. Sokan az olajat csak a már felforrósodott, füstölő felületű wokba teszik bele. A wok előnye, hogy a forró olajban, illetve wokban az apróra vágott alapanyagok nagyon gyorsan megsüthetők. A félgömb alak lehetővé teszi, hogy az ételt a wok oldalsó falára feltolva az olajat lecsepegtessük, vagy a sütésből kicsit kivegyük (hiszen a wok alja forróbb, fala hűvösebb).
A kínai szakács a wokban az ételt wok lapáttal, fakanállal vagy pálcikával, de leginkább a wok rázásával forgatja.
A wokot használat után elmosva, szárítva, olajjal vékonyan bekenve tegyük el.
A Wok-ot célszerű és ajánlott beavatni használat előtt.
Beavatni csak nagyteljesítményű gázlángon lehet!
FONTOS: a wok beavatási útmutató ITT található
Ár: | 8.995 HUF | |
Rendeléshez kapott hűségpontok száma: | 269 pont | |
Átmérő: |
38 cm |
|
Raktáron |
||
Maximális rendelhető mennyiség: | 7 db | |
db |
|
Információk:
Minőségét megőrzi: | ![]() |
Korlátlan ideig |
Származási hely: | ![]() |
Kína |
hírlevél feliratkozás
Keresés