Kategóriák
Most érkezett - Újdonságok (32)
Ajándékötletek, Főzőszettek (36)
Különlegességek-Ritkaságok (36)
Szója-, Osztriga- és Hal szószok (51)
Chili- és Egyéb Szószok, Paszták (78)
Fűszerkrém, Főzőszósz, Alaplé (122)
Konzerv, Leveskocka, Mustár (72)
Só, Cukor, Kivonat, Szirup (76)
Gyümölcskonzerv, Édesség, Lekvár (27)
Bambusz gőzölő, 15 cm-es, 3 részes szett


Termék ismertető:
Főzéskor négy-öt pohár vizet öntünk a wokunkba, vagy egy olyan lábasba, aminek az átmérője megegyezik a gőzölőével, felforraljuk, s a bambuszgőzölőt úgy tesszük bele/rá, hogy ne érjen vízhez. Ezután már csak állandó forrásban kell tartani a gőzölgő vizet, és ne emelgessük a fedőt. A legtöbb ételnek tíz-tizenöt perc bőven elegendő. Gombócok gőzölésénél olajjal kenjük be a bambuszrácsot, hogy ne ragadjon hozzá a tészta. Használhatunk megnedvesített ruhát is olajozás helyett. Gőzölhetünk húsételeket saláta- vagy spenótleveleken, melyek átveszik a kiolvadó zsírt, és szintén nagyon ízletesek. A beirdalt-fűszerezett halat beolajozott hőálló tálon gőzöljük, majd levével együtt tálaljuk. A bambuszgőzölő újramelegítésére is kiváló, mert a nedves gőz ízletesebbé varázsolja az ételeket, mint a mikrohullám. A nedves, mindent átható gőzben főtt ételek magasabb tápértékkel bírnak, gazdagabbak természetes ízekben és jóval könnyebben emészthetők. A bambuszgőzölőt soha nem szabad mosószerrel mosogatni, mert a bambusz átveszi az ízét, kizárólag forró vízzel szabad leöblögetni.
forrás: Terebess
Ár: | 6.995 HUF | |
Rendeléshez kapott hűségpontok száma: | 209 pont | |
Átmérő: |
15 cm |
|
Raktáron |
||
Maximális rendelhető mennyiség: | 1 db | |
db |
|
Információk:
Minőségét megőrzi: | ![]() |
Korlátlan ideig |
Származási hely: | ![]() |
Kína |
hírlevél feliratkozás
Keresés