Főmenü

Csak a külföldre is rendelhető termékek megjelenítése a webshopban:

Adatkezelés

Adatkezelés nyílvántartási száma: NAIH-71085/2013.

A személyes adatokra vonatkozó követelmények a gépi feldolgozás és tárolása során:

az adatokat csak meghatározott és törvényes célra tároljuk, és attól eltérő módon nem használjuk fel, személyes adataidat tisztességesen és törvényesen dolgozzuk fel,
 
megfelelő biztonsági intézkedéseket teszünk az adatállományokban tárolt személyes adatok védelme érdekében a jogtalan hozzáférést, megváltoztatást vagy terjesztést megakadályozzuk.
 
Személyes adataidat kizárólag a webáruház üzemeltetője (továbbiakban: Üzemeltető) jogosult kezelni, azokat harmadik fél részére nem adjuk át. Ez alól kivételt képez a futárszolgálat részére átadott név, szállítási cím, telefonszám, mely a sikeres kézbesítéshez nélkülözhetetlen. A futárszolgálat adataidat szintén a mindenkor hatályos Adatvédelmi Törvénynek megfelelően kezeli.

Az egzotikusfuszerek.hu oldalt böngésző látogatókról, érdeklődőkről semmilyen személyes adatot nem gyűjtünk. 
 
A regisztrációval a megadott személyes adatok (a továbbiakban: Adatok) a rendszerünkben rögzítésre kerülnek. Az adatszolgáltatás a Te hozzájárulásodon alapul (jogalap). A regisztrációval az Adatok kezeléséhez való írásbeli hozzájárulást megadottnak tekintjük.

Az Adatkezelés célja a webáruházban leadott rendelés teljesítése, valamint - külön hozzájárulás esetén - hírlevél küldése.

A személyes adatok nyilvántartásba vétele és kezelése az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény és a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény alapján történik.

A személyes adatok kezeléséről bármikor tájékoztatás kérhető, illetve az előzetes hozzájárulás alapján küldött hírlevél küldése bármikor ingyenesen és korlátozás nélkül megtiltható.
 
Az Adatok törlése/zárolása vagy helyesbítése kizárólag a webáruházban, saját, személyre szabott fiókjába belépve érhető el, a megadott adatokat a név, cím és telefonszám kivételével munkatársaink nem láthatják! A regisztrációval/vásárlással megkötött szerződést nyomtatott formában nem tároljuk, így adataid semmiképp nem kerülhetnek harmadik félhez.
A Kingfisher Kft/egzotikusfuszerek.hu egyedüli, felelős adatkezelője és feldolgozója: Vida László, 0620-94 58 200.
 
Tárhelyszolgáltató, amely az egzotikusfuszerek.hu webáruház adatait tárolja:

Tárhely.eu Szolgáltató Kft
Cégjegyzékszám: 01-09-909968
Adószám: 14571332-2-42
Bankszámlaszám:(CIB Bank Zrt.) 10702215-48381002-51100005

Cím: XIII. kerület, Visegrádi utca 80/A. I. emelet, 8140-es kapucsengő (H-P 9:00 - 14:00) 

Telefon: (36) 1-789-2-789 (9:30-től 16:30-ig)
Levelezés: 1538 Budapest, Pf.: 510.

email elérhetőség: support@tarhely.eu

"A www.arukereso.hu (Naspers OCS Hungary Kft. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72., Adószám: 24868291-2-42, Cégjegyzékszám: 01-09-186759) Megbízható bolt programjának működése érdekében az itt történő vásárlások után a vásárló e-mailcíme, illetve az általa megvásárolt termék megnevezése az arukereso.hu részére továbbításra kerül. Az adattovábbítás célja: vásárlói visszajelzés igénylése és megjelenítése. Az így továbbított személyes adatokat a Naspers OCS Hungary Kft. a www.arukereso.hu Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatának megfelelően kezeli."

 
A jogaidnak megsértése esetén az Üzemeltető, illetőleg az adatátvevő ellen a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz, illetve bírósághoz fordulhatsz.
 
Bármely felmerülő kérdés esetén Ügyfélszolgálatunk készséggel ad bővebb felvilágosítást.
Kérdezz minket! Kérdezz minket!